Χαλκίδα: Από την 1η Νοεμβρίου οι εκπτώσεις - Ανοιχτά και την Κυριακή τα καταστήματα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Από την 1η Νοεμβρίου οι εκπτώσεις - Ανοιχτά και την Κυριακή τα καταστήματα

Χαλκίδα: Από την 1η Νοεμβρίου οι εκπτώσεις - Ανοιχτά και την Κυριακή τα καταστήματα
Νέα ευκαιρία για φθηνές αγορές  θα έχουν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου οι Χαλκιδέοι καταναλωτές καθώς ξεκινά η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων...

Από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, που τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, πολλά προϊόντα και κυρίως αυτά που τίθενται εκτός σεζόν θα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές.  

Τα καταστήματα κάθε είδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, πρώτη Κυριακή της συγκεκριμένης ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

Αν και η αποτελεσματικότητα του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, του Μαΐου και του Νοεμβρίου έχει κριθεί από τον εμπορικό κόσμο επισφαλής, ωστόσο οι δανειστές και η κυβέρνηση αποφάσισαν οριστικά να διατηρήσουν το καθεστώς τους. 

Είναι ενδεικτικό  ότι η ΕΣΕΕ ένα χρόνο πριν από την έναρξη ισχύος του ν. 4177/2013, επιφυλάχθηκε για την αποτελεσματικότητα του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων και τάχθηκε εναντίον της ελεύθερης λειτουργίας των καταστημάτων τις πρώτες Κυριακές, καθώς ούτε τον τζίρο τους αύξησε ούτε την κίνηση τόνωσε, τουναντίον μάλιστα δημιούργησε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εκ μέρους των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA