Ακριώτης για διόδια: «Δεν έχω μετακινηθεί στο ελάχιστο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ακριώτης για διόδια: «Δεν έχω μετακινηθεί στο ελάχιστο...»

Ακριώτης για διόδια: «Δεν έχω μετακινηθεί στο ελάχιστο...»
Δείτε την ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ακριώτη, για το θέμα των διοδίων και την απουσία του στη πρόσφατη σύσκεψη των τοπικών φορέων της πόλης...

"Με λύπη διαπιστώνω πως από μια μερίδα των τοπικών ΜΜΕ η επιλογή μου να μην αναλώνομαι σε δηλώσεις παντός καιρού μεταφράζεται σε αναλγησία μου ή ακόμα χειρότερα σε προσπάθεια μου να αποφύγω τη δημόσια έκθεση.

Επειδή οι περισσότεροι με γνωρίζουν, σε όλο τον συνδικαλιστικό μου βίο και πλέον στα βουλευτικά μου καθήκοντα δεν έχω διστάσει ούτε να πάρω θέση ούτε να εκτεθώ .

Ως βουλευτής υπηρετώ ένα πολύ απαιτητικό έργο το οποίο περιορίζει τον χρόνο μου για να αναλώνομαι σε πράγματα δευτερευούσης σημασίας όπως το να απαντώ επί παντός επιστητού.

Για την σύσκεψη των Διοδίων στις 2 Νοέμβρη και την τρανταχτή κατά εσάς απουσία μου δηλώνω:

1. Ότι αν αφορούσε του εισηγητές η παρουσία των βουλευτών της κυβέρνησης στη συνεδρίαση θα είχαν φροντίσει να μας ρωτήσουν για την διαθεσιμότητα μας να παραστούμε, μιας και είναι γνωστό ότι τις περισσότερες μέρες είμαστε σε κοινοβουλευτικό έργο στην Βουλή, ειδικά τούτη την περίοδο.

2. Στην σύσκεψη οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Εύβοιας εκπροσωπηθήκαμε και τοποθετηθήκαμε μέσω του βουλευτή μας Πρατσόλη Τάσου, ο οποίος έφυγε από τη Βουλή επί τούτου.

3. Το θέμα των Διοδίων δεν είναι σημερινό, απλά τώρα ανασύρθηκε. Για όσους έχουν κοντή μνήμη να θυμίσω ότι η σύμβαση με ιδιωτική εταιρία για την κατασκευή Διοδίων στον δρόμο Σχηματάρι- Χαλκίδα έχει υπογραφεί και δρομολογηθεί επί των προηγούμενων κυβερνήσεων και τώρα αυτοί που στήριζαν εκείνες τις πολιτικές σαν όψιμοι επαναστάτες απειλούν θεούς και δαίμονες.

Κλείνω με το σημαντικότερο από όλα: στο θέμα των διοδίων δεν έχω μετακινηθεί στο ελάχιστο.

Είμαι όπως πάντα κάθετα αντίθετος στην δημιουργία αυτών των Διοδίων και είτε από τις κινητοποιήσεις στον δρόμο τότε είτε από το έδρανο της Βουλής τώρα μάχομαι για την εξεύρεση λύσης."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA