Απάντηση Πάρι Σώτου στην επίθεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απάντηση Πάρι Σώτου στην επίθεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εύβοιας

Απάντηση Πάρι Σώτου στην επίθεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εύβοιας
Η απάντηση του Αντώνιου - Πάρι Σώτου στην επίθεση που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εύβοιας...

" Ευτυχώς κύριοι βρήκατε 2 σημεία για να στοιχειοθετήσετε την αήθη και αστήρικτη πολεμική στο πρόσωπό μου , αλλά μόνο 2 μέσα σε 3 χρόνια διοίκησης είναι ,όπως ο κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει.....σταγόνα στον ωκεανό!!Βέβαια δεν σας παρεξηγώ γιατί η πολιτική σας απήχηση στον Λαό είναι όμοια !!!!

Αλλά για όσα δήθεν "αμαρτήματα" μου καταλογίζετε θα πρέπει πρώτα εσείς να αναλογιστείτε τα δικά σας πρώτα και μετά να ψέγετε άλλους!!
Μάλλον ξεχνάτε να ομολογήσετε ότι τουλάχιστον ο 2 φορές υποψήφιός με το ψηψοδέλτιό σας και πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου της Κύμης είχε "ΞΕΧΆΣΕΙ" να παραιτηθεί από την δημόσια θέση που κατέχει (Ιατρός ΕΣΥ)ως όφειλε κατά την νομοθεσία!!!

Σας υπενθυμίζω επίσης ότι συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της αντίπαλης παράταξης που μειοψήφισε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΙΝΝΕΥΒ και έλαβε την ενδεδειγμένη απάντηση από τους συναδέλφους!!!

Σας υπενθυμίζω ότι και γεν. συνλεύσεις γίνονται και στις κινητοποιήσεις συμμετέχουμε με πρόσφατο παράδειγμα την ακρως πετυχημένη πρωτοπόρα καθοδήγηση της επίσχεσης εργασίας επι 2 μηνο των Ιατρών των ΚΥ και ΠΙ το καλοκαίρι , με μαζικές συνελεύσεις και συλλογικές διαδικασίες!!!Αυτά όμως για σας είναι ψιλά γράμματα .........!!!

Όσο για το 2ο που αναφέρετε περί στήριξης της διοίκησης του Νοσοκομείου σας παραπέμπω στα πρακτικά των συνεδριάσεων που από εκεί φαίνεται ότι εχω διαφωνίσει σε πάμπολλες περιπτώσεις όταν οι πολιτικές της διοίκησης επέβαλαν περικοπές και μέτρα εναντίον των εργαζομένων!!Αρα σας προκαλώ και σας αποκαλώ ξεδιάντροπους ψεύτες δημοσίως γιατί κρύβετε την αλήθεια και το έργο που για πρώτη φορά έχει κάνει εκλεγμένος εκπρόσωπος των ιατρών σε ΔΣ νοσοκομείου!!! Εξ άλλου έχετε και εσείς μέλος σας στο ΔΣ του νοσοκομείου της Νίκαιας , για ρωτήστε τον κάτι θα σας πει περισσότερο γιατί μάλλον δεν έχετε ιδέα για το πώς λειτουργεί ένα Δημόσιο Νοσοκομείο........κρίμα!!!!

Τέλος σας ξεκαθαρίζω ότι αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι μαθήματα αριστεροσύνης και αγωνιστικότητας δεν μου χρειάζονται γιατί είστε αυτοί που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχετε υποστείλει την σημαία της ταξικής πάλης και το μόνο που σας έμεινε είναι να συκοφαντείτε στελέχη των ταξικών δυνάμεων και του ΠΑΜΕ για να καλύψετε τις δικές σας .........πομπές!!!!!

Συνεχίζουμε!!"

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA