Νέα διάκριση για το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα διάκριση για το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου (ΦΩΤΟ)

Νέα διάκριση για το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου (ΦΩΤΟ)
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Cine Κεραμεικός, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2015...

Τα βραβεία, τα οποία διοργανώνει το Plant Management της Boussias Communications, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Η υποδοχή της αγοράς στη βράβευση των καλύτερων πρακτικών ήταν ενθουσιώδης.
Νέα διάκριση για το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου (ΦΩΤΟ)
Στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (03-11-2015) παρευρέθηκαν περισσότερα από 230 υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων του κλάδου Facilities Management στη χώρα μας. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Hellenic Facilities Management Association και με την τιμητική υποστήριξη του Hellenic Maintenance Society και του American Society of Civil Engineers.

Στα βραβεία συμμετείχαν επιχειρήσεις εταιρείες, φορείς και οργανισμοί οι οποίοι αναδείχθηκαν σε Winners στον κλάδο τους όπως οι, ΑΚΤΩΡ Facilities Management, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Atria Property Services, Lidl Hellas, All experts Facilities Services, ISS Facility Services, Vodafone Hellas και NN Hellas.

Στις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες: Property Management Department - Atria Property Services, the CBRE Affiliate for Greece & Cyprus, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ISS Facility Services, Lamda Hellix Data Centers, Mercendes Benz, IOS A.E, AGT Constructions & Services Group, Άκτωρ Facility Management Α.Ε., Βαλσαμίδης Α.Ε.

Τα κριτήρια βράβευσης ήταν, η Καινοτομία, η Απόδοση (RΟΙ), ο Σχεδιασμός & η Υλοποίηση, η Εφαρμογή αρχών Αειφορίας και σύνδεση με την ευρύτερη περιβαλλοντική στρατηγική, η Συνεργασία και οι εμπειρίες που μπορεί να αξιοποιηθούν και από άλλες εταιρείες ή οργανισμούς ,τα Παραδοτέα (ποιότητα, πρότυπα).

Η βραδιά της τελετής απονομών των βραβείων κορυφώθηκε με την Τιμητική βράβευση του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου για τη συνεισφορά του στο χώρο των Facilities Management.

Η νέα αυτή βράβευση ήταν η τρίτη της χρονιάς για το Λ.Τ. Σκύρου, μετά το Άργυρο Βραβείο στα Βραβεία Περιβάλλοντος 2015 για τη διαχείριση των υγρών και στερών αποβλήτων του Λιμένα και το Χρυσό Βραβείο στα Βραβεία Τουρισμού 2015 για τη συνεισφορά του στον Εισερχόμενο Τουρισμό!!

Το βραβείο στο Λιμενικό Ταμείο Σκύρου απένειμε ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Facilities Management 2015 Δρ. Παναγιώτης Χατζηπάνος, Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος, American Society of Civil Enginners-Hellenic Section, Πρόεδρος, Project Managment Institute Greece.

Πριν την απονομή του βραβείου στο Λιμενικό Ταμείο Σκύρου, η παρουσιάστρια των βραβείων κα Κατερίνα Δρόσου ανέφερε τους λόγους που η επιτροπή επέλεξε να απονείμει το τιμητικό βραβείο στο Λ.Τ Σκύρου, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και την συνδυασμένη χρήση των Λιμενικών υποδομών για την εκτέλεση των Περιβαλλοντικών δράσεων του Πανεπιστημίου στο Λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου.

Το Βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου κος Κυριάκος Αντωνόπουλος, ο οποίος εκφώνησε την ομιλία με τη οποία έληξε η λαμπρή τελετή και χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό.

Στη Βράβευση παραβρέθηκαν φοιτήτριες και φοιτητές του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου οι οποίοι συμμετείχαν στην Περιβαλλοντική Δράση του Πανεπιστημίου Αιγαίου το Καλοκαίρι του 2015 στο Λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου. Δράση που έγινε για πρώτη φορά σε Λιμάνι, σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Η Σκύρος και το πρότυπο Δημόσιο Λιμάνι της εκπροσωπήθηκαν για μια ακόμα φορά με τον καλύτερο τρόπο ενώ το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου διακρίνεται ανελλιπώς με σπουδαίες βραβεύσεις σε Πανελλήνιας εμβέλειας εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν και διαγωνίζονται οι άριστοι εκπρόσωποι κάθε κλάδου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA