Η Χαλκιδέα Ζωή Ευσταθίου τα κατάφερε ανάμεσα σε 1400 χορευτές σε όλο τον κόσμο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η Χαλκιδέα Ζωή Ευσταθίου τα κατάφερε ανάμεσα σε 1400 χορευτές σε όλο τον κόσμο

Η Χαλκιδέα Ζωή Ευσταθίου τα κατάφερε ανάμεσα σε 1400 χορευτές σε όλο τον κόσμο
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και λαμβάνει το email επιβεβαίωσης της συμμετοχής της στη μεγαλύτερη ομάδα Σύγχρονου Χορού του κόσμου! 
 
Ο λόγος για τη Ζωή Ευσταθίου, η οποία δέχτηκε την πρόταση της Anne Teresa De Keersmaeker να γίνει χορεύτρια στην ομάδα της, 'ROSAS'. Μετά από 6 ημέρες audition επιλέχθηκαν 7 χορεύτριες, ανάμεσά τους η Ζωή Ευσταθίου.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Ζωή Ευσταθίου είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Νίκης Κονταξάκη & Νικολέττας Μπακάλη. Από το 2010, αμέσως μετά την αποφοίτησή της, μένει και εργάζεται στις Βρυξέλλες. Εργάστηκε με χορογράφους, όπως την Dominique Duszynski και Bud Blumenthal. Το 2013 είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μία από τις κορυφαίες Ευρωπαίες χορογράφους, τη Michèle Noiret. Θεωρήθηκε τότε από την ίδια, ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου.

Η Ζωή από τα χρόνια της φοίτησής της στην Αθήνα, μελετούσε και επεδίωκε μια συνεργασία με την κορυφαία χορογράφο, Anne Teresa De Keersmaeker.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Θυμάμαι ότι πάντα παρακολουθούσα τη δουλειά της Anne Teresa De Keersmaeker, ακόμα από τα χρόνια της φοίτησής μου στην Επαγγελματική Σχολή. Τότε, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο τώρα, αλλά παρ'όλα αυτά είχα τη δυνατότητα να παρακολουθώ επί ώρες τα videos από την ομάδα της στο YouTube. Ήξερα ότι έπρεπε να μετακομίσω και να δουλέψω στη χώρα όπου εκέινη είχε δημιουργήσει όλες τις καινοτομίες στο Σύγχρονο Χορό που με ενδιέφεραν προσωπικά.

Μελετούσα όλες τις συνεντεύξεις και παραστάσεις της, καθώς κάθε καλοκαίρι συμμετείχα σε σεμινάρια Ρεπερτορίου της ομάδας της στη σχολή της P.A.R.T.S στις Βρυξέλλες.

H Audition της Anne Teresa De Keersmaeker υπήρξε μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα μέχρι τώρα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η συνεργασία μας !

Πιστεύω πως εάν θέλεις κάτι πολύ πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το κάνεις πραγματικότητά σου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA