Νέα Λάμψακος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 40χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα Λάμψακος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 40χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε την Τετάρτη (13-01-2016) ο 40χρονος Πακιστανός που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (11-01-2016) στη Νέα Λάμψακο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών - Δικηγόρος του φερόμενου δράστη, είναι ο Χρήστος Θεοφίλης

Click for more: Νέα Λάμψακος: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 40χρονο διακινητή ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: (696) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (2.465) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών, (5) κινητά τηλέφωνα, καθώς και πλήθος κομμένων νάιλον τεμαχίων και ένα ψαλίδι.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 40χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της πώλησης των ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Τελικά, ο 40χρονος Πακιστανός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Χρήστο Θεοφίλη, οδηγήθηκε στον Ανακριτή Χαλκίδας, την Τετάρτη (13-01-2016) όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, να δίνει το παρών μια φορά το μήνα στο Α.Τ. Χαλκίδας και να πληρώσει χρηματική εγγύηση 4.000 ευρώ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA