Παντελής Παντελίδης: Αυτές είναι οι κοπέλες που ήταν μαζί του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παντελής Παντελίδης: Αυτές είναι οι κοπέλες που ήταν μαζί του (ΦΩΤΟ)

Παντελής Παντελίδης: Αυτές είναι οι κοπέλες που ήταν μαζί του (ΦΩΤΟ) Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, "βύθισε" στη θλίψη τόσο την οικογένειά του, όσο και τους αμέτρητους θαυμαστές του - Στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν και δύο κοπέλες, οι οποίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο...

Είναι μία είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Παντελής Παντελίδης πέθανε το πρωί της Πέμπτης, μετά από σφοδρή σύγκρουση κι ένα τροχαίο δυστύχημα που γέμισε με ανείπωτο πόνο τα συγγενικά του πρόσωπα...

Στο παζλ της τραγωδίας, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο κομμάτια. Κι αυτά έχουν να κάνουν με δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή. 
Οι δυο τους έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μία εξ' αυτών βρίσκεται σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση.

Οι δύο κοπέλες βρίσκονται στον Ευαγγελισμό και πρόκειται για τις Μυρσίνη Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού.
Οι κοπέλες διατηρούν προφίλ στο Facebook, με αρκετούς φίλους της Μυρσίνης Αρναούτη να έχουν ήδη στείλει μηνύματα συμπαράστασης για καλή ανάρρωση μετά το σοβαρό τροχαίο, αλλά και το σοκ που προφανώς οι κοπέλες έχουν υποστεί. 

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA