Στη ΓΑΔΑ ο αδερφός του Παντελίδη - Βούτηξαν το κινητό τηλέφωνο και υπέκλεψαν τα στοιχεία των social media του τραγουδιστή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στη ΓΑΔΑ ο αδερφός του Παντελίδη - Βούτηξαν το κινητό τηλέφωνο και υπέκλεψαν τα στοιχεία των social media του τραγουδιστή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη ΓΑΔΑ ο αδερφός του Παντελίδη - Βούτηξαν το κινητό τηλέφωνο και υπέκλεψαν τα στοιχεία των social media του τραγουδιστή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις λίγα μόνο 24ωρα μετά τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης - Χθες το βράδυ, στις 21:00, ο αδερφός του τραγουδιστή πέρασε την είσοδο της ΓΑΔΑ μαζί με τον δικηγόρο του, Πέτρο Καϊμακάμη...

ΒΙΝΤΕΟ «Χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση κατ' αγνώστου σε βαθμό κακουργήματος, από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, γιατί κάποιοι έχουν υποκλέψει τα στοιχεία των social media του τραγουδιστή. 

Το Facebook και το Instagram του Παντελή Παντελίδη από την μοιραία μέρα δεν ελέγχεται από την οικογένειά του, αλλά φαίνεται ότι κάποιος έχει υποκλέψει τους κωδικούς και το χειρίζεται εκείνος. Δεν γνωρίζουμε αν κάποιος έκλεψε το κινητό του Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο και έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή αν κάποιος έχει χακάρει τους κωδικούς του. 

Φαίνεται πως κάποιος έχει πρόσβαση στα social media του τραγουδιστή, δεν κάνει αναρτήσεις αλλά μπορεί να δει τα πάντα που είχε γράψει ο Παντελής σε φίλους και γνωστούς».

Πληροφορίες: Χριστίνα Λαμπίρη, "Με το καλημέρα"

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA