Χαλκίδα: 3η Θέση της ομάδας Crazy Waters στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: 3η Θέση της ομάδας Crazy Waters στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας

Χαλκίδα: 3η Θέση της ομάδας Crazy Waters στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας
Μεγάλη επιτυχία για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας - Δείτε την ανακοίνωση:

"Το σχολείο μας, με την ομάδα Crazy Waters, βρέθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Λαμία στις 28-2-2016 στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας και πήρε την τρίτη θέση εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής ρομποτικής lego Wedo που θα γίνει στην Αθήνα στις 19-3-2016.

O 2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για τη διάδοση της νέας εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) και την ένταξή της στο σύστημα διδασκαλίας και εκπαίδευσης μαθητών στην Ελλάδα και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας Crazy Waters Αρη Ασλαματζίδη, Ορέστη Ζηκούλη, Κωνσταντίνο Νικολάου, Βασίλη Σταμέλο και Κωνσταντίνο Χατζηιωάννου που δούλεψαν υπό την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Πληροφορικής Άννας Κόρδη. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των παιδιών για την ηθική αλλά και υλική στήριξή τους, αφού αφιέρωσαν χρόνο αλλά και χρήματα καλύπτοντας την μετακίνηση της ομάδας στη Λαμία.

Ευχαριστούμε επίσης την θεατρολόγο του σχολείου μας Ελένη Ρασσιά για το υπέροχο video της παρουσίασης και την εικαστικό Δήμητρα Σαραπτσή για την όμορφη κατασκευή της.

Το πιο ευχάριστο γεγονός είναι ότι δημιουργείται μια παράδοση στο σχολείο μας πάνω στην Εκπαιδευτική Ρομποτική που μας κάνει να ελπίζουμε για ενασχόληση με αυτήν από περισσότερα παιδιά στο μέλλον."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA