19 Μαρτίου - Η «Ωρα της Γης»: Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην παγκόσμια καμπάνια για το περιβάλλον | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

19 Μαρτίου - Η «Ωρα της Γης»: Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην παγκόσμια καμπάνια για το περιβάλλον

19 Μαρτίου - Η «Ωρα της Γης»: Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην παγκόσμια καμπάνια για το περιβάλλον
H «Ώρα της Γης» (Earth Hour) γεννήθηκε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν 2.2 εκατομμύρια άνθρωποι και 2.100 επιχειρήσεις ύψωσαν τη φωνή τους ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα...

Το 2016 η «Ώρα της Γης» θα λάβει χώρα από τις 20:30 έως τις 21:30 της 19ης Μαρτίου.
Τι πρέπει κανείς να κάνεις;

Απλά να σβήσεις τα φώτα για μια ώρα, την «Ώρα της Γης«, στέλνοντας έτσι το δικό σου συμβολικό μήνυμα. Ειδικά φέτος, μπορείς να δανείσεις την εικόνα του προφίλ σου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για λίγες μέρες στην «Ώρα της Γης» και να δώσεις έτσι φωνή στον πλανήτη μας! Αρκεί να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα.

Σε τι ωφελεί;

Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις: «Νοιάζομαι για τον πλανήτη μου!» Φυσικά μια ώρα στο σκοτάδι δεν δίνει λύση στην κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, εκατομμύρια άνθρωποι κλείνοντας μαζί τα φώτα στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα.

Γιατί να συμμετέχω;

Επειδή εμείς οι ίδιοι κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας χωρίζουν: φύλο, εθνικότητα, φυλή, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όμως, στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, δεν έχουν σημασία τα σύνορα – είμαστε όλοι πολίτες του πλανήτη Γη!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA