Απίστευτη απάντηση Ζλακώνη για τις εικόνες ντροπής στη Πλαζ Ροδιές - «Δεν είναι δουλειά του Δήμου να καθαρίζει την παραλία και την θάλασσα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτη απάντηση Ζλακώνη για τις εικόνες ντροπής στη Πλαζ Ροδιές - «Δεν είναι δουλειά του Δήμου να καθαρίζει την παραλία και την θάλασσα»

Με αλαζονικό και επικριτικό ύφος απάντησε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, στις καταγγελίες των κατοίκων της Κανήθου για τα σκουπίδια που ξεφύτρωσαν μια μέρα μετά το θαλασσινό Καρναβάλι στη πλαζ Ροδιές...

Όπως θα δείτε, η Λίλιαν Ζλακώνη δηλώνει ότι για το αποκρουστικό θέαμα που αντίκρυσαν οι πολίτες, δεν ευθύνεται το Θαλασσινό Καρναβάλι, αλλά το ποτάμι των Ψαχνών, ενώ παράλληλα τονίζει ότι ο καθαρισμός στο σημείο δεν είναι δουλειά του Δήμου!

Δείτε τι ανέφερε σε γραπτή της δήλωση, η Λίλιαν Ζλακώνη:

"Τι δουλεια¨ εχει το καρναβαλι με καλάμια και κορμούς δέντρων που έφερε η θαλασσα? ειναι η πρωτη φορά που το ποτάμι των Ψαχνών φέρνει κορμούς και κυρίως καλάμια ? εχουν υπάρξει φορές που μεγάλοι κορμοί άκρως επικινδυνοι πλέουν στην θαλασσα. Να πω οτι υπαρχει ασχετοσύνη η εμπάθεια? τοσο πολυ ομως? για την ιστορία λοιπον σας λέω , επειδη γνώριζα οτι κάποιοι θα χρεώσουντο δημο, παρ ολο που δεν εχει καμμια υποχρέωση για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου, σε συννενόηση με τον Παναγιώτη τον Συκιώτη , αναζητήσαμε στον κ. Μίχο άρπα για να βοηθήσει στον καθαρισμό της θάλασσας. Δεν ειχε!! Τετάρτη πρωι ισως τα καταφέρουν με την άρπα . Τονίζω!!! Παρ ολο οτι δεν ειναι δουλεια¨ του Δημου, θεωρω ομως οτι εχουμε ολοι υποχρέωση να βοηθάμε , γιατι η θαλασσα ειναι ο Ευβοϊκός ΜΑΣ, η δίκη μας θαλασσα!!!"

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA