Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα - «Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα - «Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός επισκέφθηκε την Κυριακή το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή της Ριτσώνας, συνοδευόμενος από στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών και συμμετείχε σε πολύωρη τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε επιτόπου με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη οργάνωση του χώρου και των διαδικασιών, ενόψει της άφιξης των πρώτων προσφυγων. Επίσκεψη πραγματοποίησε και την Καθαρά Δευτέρα.

Αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένοι περί τους 200 πρόσφυγες σε ικανοποιητικές συνθήκες στέγης, διατροφής, υγιεινής και περίθαλψης, ενώ αναμένονται ακόμη περίπου 300 άτομα.

Ο Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά:

"Σε αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση για την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου, η περιοχή μας κλήθηκε να αναλάβει μερίδιο στην προσπάθεια ανακούφισης αυτών των βασανισμένων ανθρώπων.

Σε ελάχιστο χρόνο τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας διαμόρφωσαν το χώρο, ενώ οι άνθρωποι του Δικτύου Αλληλεγγύης μαζί με τους Εθελοντές Σαμαρείτες, ανέλαβαν την πρώτη υποδοχή, την καταγραφή και εγκατάστασή τους.

Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο για την προσπάθειά τους, όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, βάζοντας την ανάγκη πάνω από την έλλειψη αρμοδιότητας, συνδράμει από την πρώτη στιγμή και με κάθε μέσο αυτήν την προσπάθεια."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA