Σπυροπούλου: Ζητά από τον Λιάγκα 260.000 ευρώ και… τον καλεί στην εκπομπή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σπυροπούλου: Ζητά από τον Λιάγκα 260.000 ευρώ και… τον καλεί στην εκπομπή!

Μεγάλη καρδιά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… Τι κι αν έχει κάνει αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα ζητώντας 260.000 ευρώ και θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια; Τον κάλεσε στην εκπομπή της και, μάλιστα, μαζί με την Φαίη Σκορδά!

«Έχω προσκαλέσει τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή. Πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον η συνάντηση και η συνύπαρξή μας. Το “Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου” είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Δεν έχω πει ποτέ “όχι, δεν θέλω τον τάδε ή τον δείνα”. Δεν φοβάμαι να έρθει ο οποιοσδήποτε, γιατί ξέρω ότι θα περάσει καλά, θα τον σεβαστώ ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται οι απόψεις μας», λέει, στο περιοδικό «Celebrity», η παρουσιάστρια, που μάλλον έχει έξυπνες ιδέες για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε ερώτηση για το αν την έχει επηρεάσει η δικαστική διαμάχη με τον παρουσιαστή, η Κωνσταντίνα αναφέρει: «για να είμαι ειλικρινής, μια τέτοια διαδικασία δεν είναι ευχάριστη. Είναι ψυχοφθόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σκέφτομαι και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βέβαια, όσο πλησιάζει ο καιρός σίγουρα με απασχολεί. Απλώς θα ήθελα να βάλω μια τελεία σε αυτή την ιστορία και αυτός ήταν ο λόγος που κίνησα αυτές τις διαδικασίες».

Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από περίπου ένα χρόνο, η παρουσιάστρια του Alpha πήρε το… όπλο της και κατέθεσε αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, ζητώντας 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος) για υποτιμητικά σχόλια που έκαναν στο «Πρωινό». Οι δύο πλευρές θα βρεθούν στα δικαστήρια τον Μάρτιο, ενώ, στα τέλη Γενάρη, η Κωνσταντίνα βγήκε για φαγητό με τον Γιώργο και την Φαίη σε μια προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού, που απέτυχε!

Πληροφορίες: Star.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA