Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών...
 
Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη προχθές το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκίδας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένας πλαστικός τρίφτης, που περιείχε υπολείμματα κάνναβης.
 
Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Χαλκίδας, μία 42χρονη ημεδαπή, διότι στη κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (6,5) γραμμαρίων.
 
Από αστυνομικούς επίσης της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Χαλκίδας, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι στη κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
 
Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκίδας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
 
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA