Μαξίμου: «Η Ανάσταση έρχεται και η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της – Καλό Πάσχα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μαξίμου: «Η Ανάσταση έρχεται και η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της – Καλό Πάσχα»

Δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ εξαπολύει η κυβέρνηση, με αφορμή πρωτοσέλιδα του Τύπου για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση, η κυβέρνηση κάνει λόγο για εντεινόμενη παραπληροφόρηση, σημειώνει πως η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της και εύχεται... καλό Πάσχα!

"Λίγο πριν την Ανάσταση, η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της", τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει ότι τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια, δύσκολη και σύνθετη, διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, "γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Από το ό,τι η κυβέρνηση δέχθηκε τα πάντα και υπογράφει "στα τέσσερα", μέχρι ότι μας γυρνάνε στη δραχμή ή ό,τι δεν μιλούν μεταξύ τους οι βασικοί διαπραγματευτές".

"Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική", επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεται ότι "από τον Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα, η διαπλοκή έχει παίξει αρκετές φορές τα "ρέστα" της. Σήμερα, παρότι δεν τους έχει μείνει ούτε ίχνος αξιοπιστίας, επιμένουν πεισματικά. Αναμενόμενο. Δεν τους έχει απομείνει άλλη ελπίδα. Με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης".

"Σήμερα", καταλήγει η ανακοίνωση, "λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και την κατανόηση μας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Καλό Πάσχα σε όλους, μα πιο πολύ στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι, έρχεται!".

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA