Νικήτριες Πασχαλινού Διαγωνισμού EviaΖoom.gr: Οι τρεις τυχερές που θα κάνουν εντελώς δωρεάν 4 θεραπείες Lipo Laser στα VitaPlus Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νικήτριες Πασχαλινού Διαγωνισμού EviaΖoom.gr: Οι τρεις τυχερές που θα κάνουν εντελώς δωρεάν 4 θεραπείες Lipo Laser στα VitaPlus Χαλκίδας!

Νικήτριες Πασχαλινού Διαγωνισμού EviaΖoom.gr: Οι τρεις τυχερές που θα κάνουν εντελώς δωρεάν 4 θεραπείες Lipo Laser στα VitaPlus Χαλκίδας!
Ολοκληρώθηκε ο Πασχαλινός Διαγωνισμός του EviaZoom.gr

Οι τρεις τυχερές που θα κάνουν εντελώς δωρεάν 4 θεραπείες Lipo Laser, μη χειρουργικής μείωσης του λίπους από οποιοδήποτε σημείο του σώματος επιθυμούν, στα VitaPlus Χαλκίδας είναι οι εξής:

1) Ellh Kampoli (ΕΛΛΗ ΚΑΜΠΟΛΗ)
2) Xrusa Galoufa (ΧΡΥΣΑ ΓΚΑΛΟΥΦΑ)
3) ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού θα κάνουν εντελώς δωρεάν 4 θεραπείες Lipo Laser, μη χειρουργικής μείωσης του λίπους από οποιοδήποτε σημείο του σώματος επιθυμούν, από την Τετάρτη 4 Μαϊου 2016 και μετά, κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του επιστημονικού κέντρου αισθητικής και αδυνατίσματος VitaPlus Χαλκίδας, οδός Αγγελάτου 20 & Αβάντων, με μια επίσκεψη ή με ένα τηλέφωνο στο 22210 79001, όπου δίνοντας μόνο τα στοιχεία τους -που προαναφέραμε- θα έχουν την ευκαιρία, εντελώς δωρεάν να χάσουν λίπος με το νέο Αγγλικό μηχάνημα των VitaPlus και να κερδίσουν υγεία, ομορφιά και αυτοπεποίθηση!

Τα VitaPlus είναι η κορυφαία επιλογή για επιστημονικό αδυνάτισμα, υψηλή αισθητική, οριστική αποτρίχωση και spa, με πάνω από 20 χρόνια λειτουργίας και αποτελεσμάτων στην Χαλκίδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA