Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας για το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας για το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Δείτε την ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρου Ποδάρα:

"Ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 24 Απριλίου, στην Αθήνα, οι εργασίες του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Ένα συνέδριο που σφράγισε την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος με τη ψήφιση, έπειτα από ανοικτή διαβούλευση, ενός νέου και τολμηρού Καταστατικού λειτουργίας και σηματοδότησε ξεκάθαρα μια νέα αρχή.

Την εκκκίνηση για τη νέα ιστορική αποστολή της Νέας Δημοκρατίας: Την ανόρθωση της χώρας. Μια ανόρθωση που περνά μέσα από την απομάκρυνση, το συντομότερο δυνατόν, της χειρότερης, της πιο ιδεοληπτικής, της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση και μετά.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνέδρους που εκπροσώπησαν την Εύβοια, τόσο τους 29 εκλεγμένους από τις εσωκομματικές διαδικασίες που προηγήθηκαν, όσο και τους εξ’ οφίτσιο, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και με ενθουσιασμό στις εργασίες του συνεδρίου, βίωσαν ένα
συνέδριο σταθμό, διαφορετικό από τα προηγούμενα, με ουσιαστικού περιεχομένου παράλληλες εκδηλώσεις των Γραμματειών του κόμματος που έδωσαν το σαφές στίγμα του νέου μας Προγραμματικού λόγου, εισέπραξαν από κοντά τη θετική ενέργεια και ένιωσαν τον άνεμο της δημιουργικής αλλαγής που φυσά στην Νέα Δημοκρατία.

Μαζί τολμούμε και αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, την ανανεώνουμε, τη δυναμώνουμε και τη μετατρέπουμε σε ένα σπίτι ανοιχτό, συμμετοχικό, χωρίς αποκλεισμούς, με διαφανείς δομές και διαδικασίες, με όργανα που λειτουργούν, το οποίο στεγάζει τις ελπίδες και τα όνειρα
όλων των Ελλήνων, που αναζητούν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Που ξέρουν ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. 
Αυτό ακριβώς το μήνυμα, τη «συμφωνία αλήθειας» που προτείνει με ειλικρίνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλούμαστε πλέον να μεταφέρουμε και σε κάθε άκρη του Νομού μας. Για να γιγαντωθεί το κίνημα αλήθειας που ήδη διαμορφώνεται, για να φέρουμε Οξυγόνο στην Ελλάδα και να ξαναχτίσουμε μαζί την Ελλάδα των ονείρων μας. "

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA