Απίστευτο: Ο Βαρδακώστας αρνείται την ήττα του και καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας - «Ο Ποδάρας είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Απίστευτο: Ο Βαρδακώστας αρνείται την ήττα του και καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας - «Ο Ποδάρας είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους»

Απίστευτο: Ο Βαρδακώστας αρνείται την ήττα του και καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας - «Ο Ποδάρας είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους»
Αρνείται τώρα την ήττα του ο Απόστολος Βαρδακώστας! Δύο 24ωρα μετά τις εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας και με πρόσχημα την παραίτηση του Παπαμιμίκου από τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Απόστολος Βαρδακώστας απέστειλε ανοικτή επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη όπου κατήγγειλε ότι υπήρξε νοθεία ζητώντας την ακύρωση των εκλογών και την επανάληψή τους - Μάλιστα ανέφερε επί λέξη: "Ο κ. Ποδάρας Πέτρος μετά τις ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους, ζητώ την άμεση παρέμβασή σας για την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών, την ακύρωση και επανάληψη των εκλογών".

Δείτε ολόκληρη την επιστολή που απέστειλε ο Α. Βαρδακώστας στον πρόεδρο της ΝΔ:

"Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να θέσω υπ’ όψιν σας τα όσα είχα επανειλημμένως επισημάνει σε συναντήσεις, που πραγματοποίησα στα γραφεία στη Συγγρού με τον Διευθυντή του γραφείου σας και τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος και αφορούν σε συγκεκριμένες και σοβαρές ενστάσεις, που είχα διατυπώσει εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 17ης Απριλίου 2016 για την ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ –Ευβοίας για την εγκυρότητα της διαδικασίας διεξαγωγής τους.

Μετά και τις δηλώσεις σας ότι: «αφήνουμε στο χθες τις αρνητικές νοοτροπίες και πρακτικές, τους μηχανισμούς των εξυπηρετήσεων και διανομής προνομίων, που διάβρωναν τη νεολαία του κόμματος και την απήχησή τους στους νέους» οφείλω να σάς ενημερώσω για τις ενέργειες εκείνων, που επιχείρησαν αυθαίρετα και παράτυπα να ελέγξουν τις κομματικές Οργανώσεις και να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών ΔΗΜΤΟ, ΝΟΔΕ και Συνεδρίου, καταγγέλλοντας ευθέως τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαμιμίκο Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, ο παραιτηθείς πλέον και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαμιμίκος Ανδρέας και ο κ. Λυσιγάκης Νικόλαος έκαναν αποδεκτές εκπρόθεσμες και ανυπόγραφες υποψηφιότητες με ημερομηνία κατάθεσης 28/3/2016 (η προθεσμία υποβολής έληγε στις 23/3/2016). Την ένσταση την οποία κατέθεσα στην ΚΕΦΕ απέρριψε ο κ. Παπαμιμίκος και οι συνεργάτες του.

Εν μία νυκτί συστάθηκε η ΔΗΜ.ΤΟ Σκύρου και η ΟΝΝΕΔ χωρίς να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη των μελών τους, προκειμένου να στηρίξουν συγκεκριμένους υποψηφίους και να έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Ας απαντήσουν, άλλωστε, γιατί οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Σκύρου - και της ΟΝΝΕΔ έγιναν σε ιδιωτικό γραφείο στη Χαλκίδα, έχοντας αποκλείσει παράλληλα τη δυνατότητα να γίνουν εγγραφές νέων μελών, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι διαδικασίες ήταν αδιαφανείς, με αποκορύφωμα την εικόνα διάλυσης και απαξίωσης, που παρουσίασε η ιστορική νεολαία της παράταξης.

Επιπροσθέτως, απέρριψαν εισήγησή μου να έχουν το δικαίωμα ψήφου οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μελών της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας αποκλειστικά και μόνον με την απόφασή τους το δικαίωμα να εκφράζουν άποψη τα μέλη της ΔΗΜΤΟ και της ΟΝΝΕΔ.

Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή ο κ. Ποδάρας Πέτρος μετά τις ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους, ζητώ την άμεση παρέμβασή σας για την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών, την ακύρωση και επανάληψη των εκλογών!"

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ