Αλλαγή σελίδας: Ο Πέτρος Ποδάρας νίκησε με άνεση τον Βαρδακώστα και εξελέγη νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αλλαγή σελίδας: Ο Πέτρος Ποδάρας νίκησε με άνεση τον Βαρδακώστα και εξελέγη νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

Αλλαγή σελίδας: Ο Τάσος Ποδάρας νίκησε με άνεση τον Βαρδακώστα και εξελέγη νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας (ΦΩΤΟ)
Ο Πέτρος Ποδάρας εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνοντας 55 ψήφους έναντι των 47 που έλαβε ο Απόστολος Βαρδακώστας, ενώ στην κάλπη βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο...

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και μέσα σε εορταστικό κλίμα, πλήθος κόσμου συρρέει στα γραφεία της ΝΟΔΕ Εύβοιας για να συγχαρεί τον Πέτρο Ποδάρα ο οποίος κέρδισε κατά κράτος τον Απόστολο Βαρδακώστα, κάτι που ήταν δεδομένο μετά και την νίκη-θρίαμβο του Γρηγόρη Τσίμπου στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα.
Αλλαγή σελίδας: Ο Τάσος Ποδάρας νίκησε με άνεση τον Βαρδακώστα και εξελέγη νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας (ΦΩΤΟ)
Από τους πρώτους που έδωσαν το παρών στα γραφεία της ΝΟΔΕ Εύβοιας ήταν οι Γρηγόρης Τσίμπος, Φίλιππος Μακρης, Βασίλης Δεμερτζής, κ.α. οι οποίοι δικαιώθηκαν με την επιλογή τους να στηρίξουν τον Πέτρο Ποδάρα για νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εύβοιας.

Αντίθετα στο "στρατόπεδο" του Απόστολου Βαρδακώστα, που μετείχε και ο Σίμος Κεδίκογλου επικρατεί κατήφεια για τη νέα πανωλεθρία που υπέστησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, με το κλείσιμο της κάλπης όταν ανακοινώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του Πέτρου Ποδάρα, αποχώρησαν όλοι με τα κεφάλια κατεβασμένα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA