Γιάννης Μανώλης για Βαρδακώστα: «Αντί να αποδεχτεί την καθαρή ήττα του, ψάχνει για αστείες δικαιολογίες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Γιάννης Μανώλης για Βαρδακώστα: «Αντί να αποδεχτεί την καθαρή ήττα του, ψάχνει για αστείες δικαιολογίες»

Γιάννης Μανώλης για Βαρδακώστα: «Αντί να αποδεχτεί την καθαρή ήττα του, ψάχνει για αστείες δικαιολογίες»
Σάλο έχουν προκαλέσει στο τοπικό «γαλάζιο» στρατόπεδο οι καταγγελίες που εξαπέλυσε ο Απόστολος Βαρδακώστας, αρνούμενος με κάθε τρόπο, να παραδεχθεί την ήττα του από τον Πέτρο Ποδάρα στις πρόσφατες εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας - Δείτε τι λέει ο πολιτικός επιστήμονας και μέλος της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης...

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Α. Βαρδακώστας απέστειλε ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως πρέπει να ακυρωθούν και να επαναληφθούν οι εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας, κάνοντας λόγο για νοθεία αποτελεσμάτων, ενώ εμπλέκει στην υπόθεση τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Ευβοιώτη Νίκο Λυσιγάκη. Επίσης δεν δίστασε να πει ότι ο Πέτρος Ποδάρας Πέτρος είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους!"

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έγραψε στο facebook:

"Είναι άδικο να κατηγορείται ο Νίκος Λυσιγάκης για κάτι για το οποίο ουδεμία εμπλοκή έχει. Ο κ. Βαρδακώστας, αντί να αποδεχτεί την καθαρή ήττα του από τον Πέτρο Ποδάρα, ψάχνει για αστείες δικαιολογίες. Αν δεν μπορεί λοιπόν να χωνέψει την ήττα, ας αναλογιστεί για τις δικές του ευθύνες. Έχουμε όλοι πολύ μικρό δάχτυλο ώστε να μπορούμε με ευκολία να κρυβόμαστε πίσω απ' αυτό!" 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Απίστευτο: Ο Βαρδακώστας αρνείται την ήττα του και καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές της ΝΟΔΕ Εύβοιας - «Ο Ποδάρας είναι πρόεδρος μειοψηφίας με νόθες ψήφους»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA