Χαλκίδα: Ο φωτογράφος Κώστας Μούντριχας αποκάλυψε μέσω facebook πως είναι ομοφυλόφιλος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο φωτογράφος Κώστας Μούντριχας αποκάλυψε μέσω facebook πως είναι ομοφυλόφιλος (ΦΩΤΟ)

«Είμαι ομοφυλόφιλος!» - Μια θαρραλέα αποκάλυψη έκανε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο γνωστός φωτογράφος Κώστας Μούντριχας...

Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή του φίλη Σταυρούλα..., έγραψε δημόσια τα εξής:

"Λοιπόν Σταυρούλα, Σάββατο 2 του Απρίλη. Ήθελα να σου πω κάτι που θα σου φανεί απίστευτο και που δεν φάνηκε στις δυό πολυμελείς παρέες που είχαμε βρεθεί και στο Άργος και στην Χαλκίδα. Είμαι ομοφυλόφιλος!

Στα 17 κι ενώ αισθανόμουν "κανονικός" άντρας είχα μια συνάντηση(απλή συνάντηση) που με έκανε να καταλάβω πως το σώμα μου είχε διάθεση για εμπειρίες και αναζητήσεις πέρα από το προφανές. Στα 20 στην Σαλονίκη, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας,στο φοβερό για εκείνην την εποχή πάρκο, δίπλα στο άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου γνώρισα την ερωτική σχέση με το ίδιο φύλο.

Πολύ σύντομα όμως σταμάτησα τις συνευρέσεις γιατί μετά από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει πως στην Αμερική υπήρχαν κρούσματα της ασθένειας των gay. Όταν απολύθηκα και γύρισα στην Χαλκίδα ο έρωτας μιας γυναίκας έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Αργότερα ακολούθησαν κι άλλες δυνατές σχέσεις με γυναίκες κι αυτό στο γράφω, γιατί δεν ήμουν από γεννησιμιού στον χώρο που μου αρέσει τώρα.

Όμως από τα 20 μου μέχρι και σήμερα ποτέ δεν έπαψαν να με ενδιαφέρουν οι άντρες,οπότε ξεκαθάρισα οριστικά τα πράγματα πριν χρόνια όσον αφορά τις σταθερές σχέσεις με γυναίκες και όποτε συμβεί αυτό που λέμε one-stand δεν λέω όχι. Σίγουρα πάντως δεν το προκαλώ ούτε το κυνηγώ.
Πολλά θα μπορούσα να γράψω ακόμη αλλά θα μου πάρει μέρες και θέλω να πάω για φωτογράφιση χαχαχααχαχα.

Όπως έλεγε κι ο Παύλος,"να μ'αγαπάς".

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA