Χαλκίδα: Πάρτι ομορφιάς και διασκέδασης την Παρασκευή στο Nails Boutique της Ιωάννας Κιαπέκου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Πάρτι ομορφιάς και διασκέδασης την Παρασκευή στο Nails Boutique της Ιωάννας Κιαπέκου

Τα Nails Boutique και η Ιωάννα Κιαπέκου σας προσκαλούν σε ένα πάρτι ομορφιάς και διασκέδασης την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 20.00 μ.μ....

Σας περιμένουμε όλες να σας παρουσιάσουμε με μεγάλη χαρά τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία μας. Θα γνωρίσετε το Unique airbrush make up για πρώτη φορά, ένα υπέροχο και μοναδικό επαγγελματικό μακιγιάζ με αερογράφο που μέχρι στιγμής χρησιμοποιείται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Εμείς πρώτοι με χαρά θα σας παρουσιάσουμε πόσο θεαματικό μπορεί να γίνει το νυφικό αλλά και ένα βραδινό μακιγιάζ με αυτή τη μέθοδο, μέσα βέβαια από τα μαγικά χέρια της γνωστής make up artist, Δήμητρας Βαρθάλη, που μετά από 20ετή εμπειρία στα τηλεοπτικά πλατό...είναι κοντά μας.

Όσες από εσάς, δεν έχετε ξανακούσει ή δει αυτή τη μέθοδο, θα εντυπωσιαστείτε πραγματικά, αφού το μακιγιάζ με αερογράφο είναι αδιάβροχο και μένει ανέπαφο για 48 ώρες.

Όσες μάλιστα σταθείτε τυχερές, η βραδιά θα σας επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις και δώρα. Δυο από εσάς θα κερδίσουν δυο μοναδικά βραδινά μακιγιάζ με αερογράφο.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 20.00 για μια αξέχαστη βραδιά!!!

NAILS BOUTIQUE
THE QUEEN INSIDE YOU
Κριεζή 17, ΧΑΛΚΙΔΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA