Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Κατρούγκαλου - δημοσιογράφων! Συνεχίζεται η απεργία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Κατρούγκαλου - δημοσιογράφων! Συνεχίζεται η απεργία

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με τους εκπροσώπους των δημοσιογραφικών ενώσεων...

«Δυστυχώς στο πλαίσιο μιας θεολογικής εμμονής οι δανειστές μας επέμειναν στην κατάργηση του αγγελιοσήμου», δηλωσε μετα την ολοκλήρωση της συνάντησης ο υπουργός Εργασίας.

Και συνέχισε: «Η κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση προσπάθησε να υπερασπίσει το αγγελιόσημο ως οιωνεί εργοδοτική εισφορά και όχι ως κοινωνικό πόρο. Δυστυχώς στο πλαίσιο μιας θεολογικής εμμονής οι δανειστές μας επέμειναν στην κατάργηση του αγγελιοσήμου και γι αυτο το λόγο καλέσαμε τη σημερινή συναντηση ούτως ώστε να δούμε πως ενόψει της νομοθετικής κατάργησης μπορούν να υπάρξουν εναλλακτικοί πόροι διάσωσης του σχετικού πόρου μέσω μιας συμφωνίας μεταξύ των εργοδοτικών οργανώσεων στον Τύπο συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού και των σωματείων των εργαζομένων», δήλωσε.

«Διερευνήθηκε αυτή η δυνατότητα σήμερα χωρίς να υπάρξει συμφωνία αλλά με τη δήλωση απο τις δυο πλευρές μιας διάθεσης να συνεχιστεί αυτη η συζήτηση», πρόσθεσε ο κ. Κατρουγκαλος.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων των ΜΜΕ αποχώρησαν χωρις να κάνουν δηλώσεις.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ