Εύβοια: Δεκατέσσερις συλλήψεις το τελευταίο διήμερο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εύβοια: Δεκατέσσερις συλλήψεις το τελευταίο διήμερο

Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (03/04-05-2016) στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Εύβοιας, συνολικά άτομα για διάφορα αδικήματα...

Ειδικότερα:

-Τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας (Χαλκίδα & Ροβιές), από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε., καθώς και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

-Τρία άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας (Χαλκίδα & Ιστιαία), από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

-Έξι άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:

-δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,

-ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε Ευβοίας αντίστοιχα,

-ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α Ευβοίας αντίστοιχα.

-Ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθουν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ