Ο Ευβοιώτης δημοσιογράφος που κατέθεσε στην αστυνομία για τον Μπεν Νίνταμ! Ποιος τον είδε και που; (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Ευβοιώτης δημοσιογράφος που κατέθεσε στην αστυνομία για τον Μπεν Νίνταμ! Ποιος τον είδε και που; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου της «Σαμιακής Γνώμης» που κατάγεται από τη Λίμνη Εύβοιας, μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα σοβαρά στοιχεία που έχει τους τελευταίους μήνες για την υπόθεση του Μπεν... 

ΒΙΝΤΕΟ
«Από τον περασμένο Αύγουστο είχαμε πληροφορία ότι υπάρχει μάρτυρας που τις ημέρες που χάθηκε ο μικρός Μπεν τον είδε μπροστά του σε ένα χωριό της Σάμου (λίγες ημέρες αφότου εξαφανίστηκε το 1991) όταν κάποιοι τσιγγάνοι ζήτησαν τη βοήθεια του για να τους φτιάξει το αυτοκίνητο. Πήγε να τους βοηθήσει και είδε μπροστά του τον μικρό. «Κατάξανθος με γαλανά μάτια» όπως μου αναφέρει σε συνέντευξη που μου έχει δώσει πρόσφατα.»

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ακόμα, πως ο μάρτυρας ρώτησε για τη διαφορά που είχε το παιδί από τους υπόλοιπους εκεί και πως η τσιγγάνα εκνευρισμένη του απάντησε με ακατάλληλη φράση, ότι άλλαξε ο γαμπρός. Τότε επειδή είχε δει και μια άλλη κοπέλα γύρω στα 17 -18 που θύμιζε Σκανδιναβή θεώρησε ότι αυτό το παιδάκι ίσως είναι δικό της παιδί και δεν έδωσε συνέχεια γιατί η τσιγγάνα είχε εκνευριστεί πολύ. Δυο μέρες μετά στο συνεργείο που έχει ο μάρτυρας δυο τρία τσιγγανόπουλα περίπου 10 -1 2 ετών πήγαν και ζήτησαν να πλυθούν, ελέγχοντας τι κάνουν μετά είδε ότι το ξανθό έβαφε τα μαλλιά του.

Ο Γιώργος Γαρυφάλλου αναφέρει ακόμα πως στην έρευνα του διαπίστωσε πως τότε υπήρχε δρομολόγιο Ρόδος - Κως - Σάμος - Θεσσαλονίκη.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA