Ο Κολτσιδόπουλος ψάχνεται και φέτος για το μεγάλο deal της Χαλκίδας με την Κηφισιά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Κολτσιδόπουλος ψάχνεται και φέτος για το μεγάλο deal της Χαλκίδας με την Κηφισιά!

Ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε αρκετά το περασμένο καλοκαίρι επανήλθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ισχυρός άνδρας της Κηφισιάς, Γιώργος Βαγενάς, μετέβη στην Χαλκίδα για να συζητήσει με παράγοντες της πόλης τη μετακίνηση της ομάδας των βορείων προαστίων στην πόλη της Εύβοιας...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη (10-05-2016) πραγματοποιήθηκε στην παραλία της πόλης, η συνάντηση του προέδρου της Κηφισιάς κ. Βαγενά, με τον Χαλκιδέο επιχειρηματία Τάσο Κολτσιδόπουλο και τον συνεργάτη Γιάννη Γεωργουσόπουλο.

Η συνάντηση είχε θέμα την ενδεχόμενη μετακόμιση της ομάδας της Κηφισιάς στη Χαλκίδα, σενάριο που είχε εξελιχθεί και πέρυσι αλλά δεν πραγματοποιήθηκε.

Στις φιλικές σχέσεις όμως των Χαλκιδέων παραγόντων με τον κ.Βαγενά, υπήρξε συνέχεια καθ” όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, καθώς και τώρα που έληξε η αγωνιστική περίοδος.

Οι συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία έχουν γίνει σχεδόν καθημερινές το τελευταίο διάστημα και η μετακόμιση της ομάδας των Βόρειων Προαστίων, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα έχει τον χαρακτήρα της μονιμότητας και δεν θα αφορά απλά μια συνεργασία σε επίπεδο γηπέδου ή παραγόντων, όπως έχει ξεκαθαρισθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. 


 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA