Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε στη Σύνοδο το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρο Ποδάρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε στη Σύνοδο το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρο Ποδάρα (ΦΩΤΟ)

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη η 1η Σύνοδος Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Οι οργανώσεις μέσα στην Κοινωνία», στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα.

Στη σύνοδο συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Εύβοιας, Πέτρος Ποδάρας, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης. Ο Π. Ποδάρας είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί και να μεταφέρει προτάσεις σε θέματα συντονισμού, οργάνωσης και λειτουργίας.

Επίσης, την Παρασκευή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας με τη νέα της σύνθεση. Στη συνεδρίαση, μίλησε ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου και έπετα από το καλωσόρισμα και την ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε, Πέτρο Ποδάρα, είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν όλα τα μέλη της, με ιδέες, προβληματισμούς και προτάσεις.

Η ανανέωση της σύνθεσης της ΝΟ.Δ.Ε. κατά τα 2/3 του συνόλου, αλλά κυρίως η ποιότητα όλων των στελεχών, ο ενθουσιασμός και η διάθεση προσφοράς που καταγράφηκαν στην πρώτη συνεδρίαση, δίνουν σε όλους την βεβαιότητα ότι μαζί θα πετύχουν πολλά σε αυτή τη θητεία του οργάνου.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 16 Μαΐου, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Εύβοιας, εγκαινιάζοντας σειρά συναντήσεων με στελέχη των Οργανώσεων της ΝΔ εκτός Χαλκίδος, παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ Κύμης – Αλιβερίου, στο Αυλωνάρι όπου μετέφερε το κάλεσμα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για διαρκή εκλογική ετοιμότητα και το μήνυμά του για ένα κόμμα στο οποίο η πολιτική διαμορφώνεται από τη βάση και όπου οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ