Γράφτηκε ιστορία! Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Σπανούλη στο τελευταίο ματς του Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Γράφτηκε ιστορία! Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Σπανούλη στο τελευταίο ματς του Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

'Ηταν κάτι πολύ περισσότερο από ένας τελικός πρωταθλήματος μπάσκετ! Στο ΟΑΚΑ γράφτηκε ιστορία - Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με 3-1 μετά από δυο παρατάσεις και με συγκλονιστικό τρίποντο του Σπανούλη στη λήξη

ΒΙΝΤΕΟ

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Στο 64-65 της παράτασης τα τρίποντα των Διαμαντίδη, Σπανούλη, Καλάθη (70-68) στη σειρά σήκωσαν στον... αέρα το ΟΑΚΑ!
Στα 32'' ο Σπανούλης δεν ευστόχησε, καθώς ο Γκιστ αλλοίωσε το σουτ του και ο Φώτσης πήγε στις βολές, μετρώντας 1/2 (71-68). Ακολούθως ο Χάκετ έβαλε μία στις δύο βολές στο φάουλ που κέρδισε, η μπάλα στα χέρια του Μάντζαρη. Ο Έλληνας ευστόχησε από την περιφέρεια και έστειλε το ματς σε δεύτερη παράταση με το σκορ στο 71-71.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Ο Γκιστ με 6 σερί πόντους έκανε το 77-73 και οι Σπανούλης - Αγραβάνης μείωσαν σε 79-78. Ο Καλάθης με ντράιβ έκανε το 81-78 και στο 1'42'' πριν το τέλος, οι Καλάθης και Αγραβάνης τιμωρήθηκαν με τεχνική ποινή. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε ενώ το σκορ ήταν 81-79. Αμέσως μετά ο Γκιστ αλλοίωσε και το ντράιβ του Χάκετ και ο Διαμαντίδης αστόχησε. Ο Μάντζαρης αστόχησε και αυτός σε τρίποντο, όπως και ο Φελντέιν.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάουλ στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού με τον Σπανούλη να παίρνει την μπάλα στα χέρια του και να πετυχαίνει ένα μεγάλο τρίποντο, μπροστά στον Δημήτρη Διαμαντίδη! Ετσι έδωσε τη νίκη και το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό με σκορ 81-82.

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA