Στερεά Ελλάδα: Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε και επίσημα τους νέους Αντιπεριφερειάρχες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στερεά Ελλάδα: Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε και επίσημα τους νέους Αντιπεριφερειάρχες

Στερεά Ελλάδα: Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε και επίσημα τους νέους Αντιπεριφερειάρχες
Τους νέους Αντιπεριφερειάρχες όρισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, υλοποιώντας τη δέσμευσή του για την ανανέωση των προσώπων στη διοίκηση της Περιφέρειας και την αξιοποίηση όλων των στελεχών της...

Όπως σας είχε ενημερώσει το EviaZoom.gr από τις 14 Μαϊου (δείτε ΕΔΩ) Γιώργος Κελαϊδίτης και Δημήτρης Βουρδάνος θα αποτελέσουν παρελθόν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Από Εύβοια ορίστηκαν Αντιπεριφερειάρχες οι Γιάννης Κοντζιάς και Δημήτρης Αργύρης.

Αναλυτικά, οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς Ελλάδας είναι:

-Ιωάννης Ταγκαλέγκας στον τομέα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος στον τομέα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής

-Ιωάννης Κοτζιάς στους τομείς Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού

-Δημήτρης Αργύρης στους τομείς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

-Θεμιστοκλής Χειμάρας στους τομείς Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας

-Κωνσταντίνος Μπακομήτρος στους τομείς Παιδείας και Διά βίου Μάθησης

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες, αλλά και την παράδοση από τους απερχόμενους, ο Κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

«Η ανανέωση των Αντιπεριφερειαρχών δεν έχει καμία σχέση με την λογική που έχουμε συνηθίσει εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα. Βασίζεται στην πεποίθησή μας ότι όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να αξιοποιούνται στους τομείς που μπορούν να προσφέρουν. 

Η δική μας Περιφερειακή Αρχή απέδειξε ότι απαρτίζεται από επιτυχημένα στελέχη. Οι απερχόμενοι Αντιπεριφερειάρχες έθεσαν τις βάσεις και παραδίδουν αξιόλογο έργο, ο καθένας στον τομέα του. 

Γι’ αυτό ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Βουρδάνο, τον Γιώργο Κελαϊδίτη, τον Γιάννη Περλεπέ, τον Ηλία Σανίδα και τον Χάρη Σανιδά, για όσα έκαναν για την Στερεά Ελλάδα και ζητώ από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες να δείξουν την ίδια αφοσίωση στον στόχο μας, να αλλάξουμε την Στερεά Ελλάδα και να την παραδώσουμε στους κατοίκους της ως πρότυπο περιφέρειας για την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA