Σύγκρουση βαγονιών στις Σέρρες - Δύο νεκροί και δυο τραυματίες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σύγκρουση βαγονιών στις Σέρρες - Δύο νεκροί και δυο τραυματίες!

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους δύο νεκρούς έγινε νωρίς το μεσημέρι, έξω από το χωριό Μεσοκώμη του δήμου Εμμανουήλ Παπά - Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν δυο βαγονέτα (μηχανήματα γραμμής) του ΟΣΕ στα οποία επέβαινε προσωπικό του Οργανισμού...

Μέσα στο ένα ήταν συνεργείο το οποίο έκανε ψεκασμούς καταπολέμησης των αγριόχορτων δίπλα από τις γραμμές και στο δεύτερο ήταν άλλο συνεργείο που έκανε εργασίες συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου.

Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί επισήμως, τα δύο βαγονέτα συγκρούστηκαν κινούμενα αντίθετα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο από τους εργάτες που επέβαιναν σε αυτά, ενώ οι πληροφορίες μιλούν και για δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα φαίνεται να προκλήθηκε από λάθος συνενόηση. Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, το ένα από τα δύο βαγόνια (το βαγόνι συντήρησης) είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Ο οδηγός του άλλου, του ψεκαστικού, το είδε να έρχεται καταπάνω του περίπου 100 μέτρα πριν τη σύγκρουση αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι πληροφορίες λένε ότι νεκρός είναι ο οδηγός του ενός βαγονιού ενώ τη ζωή του έχασε και ο υπεύθυνος του έργου. Τραγική ειρωνεία είναι μάλιστα, ότι σε λίγες ημέρες, αυτός ο άνθρωπος θα έβγαινε στη σύνταξη...

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Σερρών.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, που κάνουν προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA