Χαλκίδα: Συνάντηση στο δημαρχείο για θέματα εκπαίδευσης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Συνάντηση στο δημαρχείο για θέματα εκπαίδευσης (ΦΩΤΟ)

Θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες στην περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 18 Μαΐου στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης με συνεργάτες του και εκπροσώπους από το χώρο της Εκπαίδευσης...

Συμμετείχαν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Χρήστος Δημητρίου και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Δημήτρης Κυριτσόπουλος, ενώ από πλευράς Δήμου, εκτός από τον Δήμαρχο, παρέστησαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διαμαντής Καρκαντελίδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αντώνης Πατέλης.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει προτεραιότητα στα θέματα υποδομών για την εκπαίδευση και μάλιστα φέτος θα διαθέσει 1 εκατομμύριο ευρώ περίπου για την συντήρηση σχολείων.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη η κατασκευή διδακτηρίων, όπως των 3ου και 6ου Γυμνασίων στην οδό Προαστείου, τα Νηπιαγωγεία Ν. Αρτάκης, Λουκισίων, 23ο Χαλκίδας, ολοκληρώθηκε το 22ο Δημοτικό Χαλκίδας στην Κάνηθο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και ακόμη προχωράνε οι ενέργειες για να ανεγερθεί επιτέλους νέο διδακτήριο για το 26ο Δημοτικό Χαλκίδας, στην περιοχή του Μπαταργιά.

Τέλος, ο δήμαρχος είπε ότι υπάρχει απόφαση για ίδρυση Μουσικού Λυκείου, διευκρινίζοντας ότι στόχος είναι να στεγασθεί μαζί με το Μουσικό Γυμνάσιο που ήδη λειτουργεί στην Αυλίδα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA