Φρίκη στον Πισσώνα: Έκοψε τα δάχτυλα του σε εργατικό ατύχημα ο 22χρονος Κώστας Ντουρμάς! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φρίκη στον Πισσώνα: Έκοψε τα δάχτυλα του σε εργατικό ατύχημα ο 22χρονος Κώστας Ντουρμάς! (ΦΩΤΟ)

Φρίκη στον Πισσώνα: Έκοψε τα δάχτυλα του σε εργατικό ατύχημα ο 22χρονος Κώστας Ντουρμάς! (ΦΩΤΟ
Σοκάρει το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Μαΐου, (δείτε ΕΔΩ) στο εργοστάσιο Κελαϊδίτης, ιδιοκτησίας Συρίγου (πρώην ΒΟΚΤΑΣ) στο Πισσώνα, με θύμα τον 22χρονο Κώστα Ντουρμά, ο οποίος έκοψε τα δάχτυλα του και μεταφέρθηκε σε βαριά κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ...

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, το ατύχημα έγινε όταν ο 22χρονος την ώρα που καθάριζε μηχάνημα της γραμμής παραγωγής με κυλίνδρους και μαχαίρια, του μάγκωσε ξαφνικά το γάντι, με αποτέλεσμα να κοπούν τα τέσσερα δάχτυλα του χεριού του! 

Πρόκειται για τον Κώστα Ντουρμά από την Νέα Αρτάκη, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης δακτύλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, ενώ ήδη εχουν ξεκινήσει έλεγχοι για το εργατικό ατύχημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο Κελαϊδίτης - Μηχανή άρπαξε το χέρι εργάτη!

Φρικτό ατύχημα στη Χαλκίδα: Λεωφορείο έκοψε τα δάχτυλα 27χρονης οδηγού που έβγαινε από το αυτοκίνητο - Mαρτυρίες-σοκ στο eviazoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA