Η απάντηση του Κώστα Αντωνίου στον Δημήτρη Θωμά: «Τον καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα ή σε μέλη της οικογένειας μου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η απάντηση του Κώστα Αντωνίου στον Δημήτρη Θωμά: «Τον καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα ή σε μέλη της οικογένειας μου»

Η απάντηση του Κώστα Αντωνίου στον Δημήτρη Θωμά: «Τον καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα ή σε μέλη της οικογένειας μου»
Ο Κώστας Αντωνίου δίνει την απάντησή του σε όσα του καταλόγισε ο πρώην δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς:

"Ο εκφοβισμός κ. Δ. Θωμά δεν θα περάσει.

Ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, προτίμησε με την προσφιλή του μέθοδο να ανακοινώσει δια του Τύπου την άσκηση από πλευράς του μήνυσης εναντίον μου και εναντίον διαχειριστών της Ομάδας μας.

Η ενέργεια αυτή του κ. Θωμά με διασύρει με το πλήθος των ψευδών και των ανυπόστατων κατηγοριών που εμπεριέχει στην ανακοίνωση του. Επίσης βάναυσα δια του Τύπου με στοχοποιεί στα μάτια των Ευβοιωτών με απώτερο στόχο την ηθική μου εξόντωση. Ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι εγώ και οι διαχειριστές της σελίδας μας, ως ενεργοί δημότες παλεύουμε για την τήρηση των Αρχών της Νομιμότητας, της Διαφάνειας και της Χρηστής Διοίκησης που πρέπει να διέπουν τον δημόσιο βίο.

Ο κ. Θωμάς θα πάρει την δέουσα απάντηση δια την ψευδή καταμήνυση, τον διασυρμό και την στοχοποίηση μου δια του Τύπου.

Να γνωρίζει επίσης ότι μετά από αυτή την ενέργεια του, τον καθιστώ αποκλειστικά υπέυθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα ή σε μέλη της οικογένειας μου." 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Ο Δημήτρης Θωμάς έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των ανθρώπων που συκοφαντούν και λασπολογούν τον ίδιο και την οικογένεια του - «Προσφεύγω στην Δικαιοσύνη, εκεί θα αναγκαστούν να απολογηθούν»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA