Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία της Αγραφιώτου: Η μαρτυρία από την Κύπρο και η κόντρα με την οικιακή βοηθό (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία της Αγραφιώτου: Η μαρτυρία από την Κύπρο και η κόντρα με την οικιακή βοηθό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία της Αγραφιώτου: Η μαρτυρία από την Κύπρο και η κόντρα με την οικιακή βοηθό (ΒΙΝΤΕΟ)
 
 
Το βράδυ της Παρασκευής, φίλοι και συνεργάτες του θύματος, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μίλησαν στo «Φως στο Τούνελ» και αποκάλυψαν πληροφορίες που ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση και δώσουν απαντήσεις όσον αφορά στο κίνητρο του εγκλήματος.

ΒΙΝΤΕΟ
Ο ξάδερφος της 69χρονης αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι η Ελευθερία λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί του είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να μεταφέρει τα χρήματα της στη Μεγαλόνησο. 

Η άτυχη γυναίκα μάλιστα του είχε πει ότι σκεφτόταν να μετακομίσει μόνιμα εκεί και του πρότεινε να αγοράσει το μερίδιο του πατρικού σπιτιού στη Λιβαδειά. 

Η άγνωστη κόντρα με την οικιακή βοηθό 

Ο Αλβανός που εργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια για την Αγραφιώτου, αποκάλυψε την άγνωστη κόντρα που είχε το θύμα με την τελευταία οικιακή βοηθό. Σκεφτόταν μάλιστα να την απολύσει αλλά την εμπόδισε εκείνος. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δύο μέρες πριν δολοφονηθεί, άκουσε την Ελευθερία να καβγαδίζει με κάποιον στο κινητό της τηλέφωνο για ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA