Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στο Μόναχο - "Ασπίδα" το κορμί του για να σώσει την αδελφή του από το αμόκ του μακελάρη - Ο πατέρας του έπαθε καρδιακή προσβολή όταν έμαθε το τραγικό νέο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στο Μόναχο - "Ασπίδα" το κορμί του για να σώσει την αδελφή του από το αμόκ του μακελάρη - Ο πατέρας του έπαθε καρδιακή προσβολή όταν έμαθε το τραγικό νέο (ΦΩΤΟ)

Ο Χουσείν Νταϊτσίκ, Έλληνας της Δυτικής Θράκης, είναι ο 18χρονος ήρωας που έπεσε νεκρός από τα πυρά του επίσης 18χρονου, Ali David Sonboly -  Βρετανικά μέσα ενημέρωσης τον χαρακτηρίζουν "Έλληνα ήρωα" αναφέροντας πως δέχθηκε δύο πυροβολισμούς για να σώσει τη ζωή της αδελφής του - Ο πατέρας του έπαθε καρδιακή προσβολή όταν έμαθε το τραγικό νέο

Πυροβολώντας αδιακρίτως, "τυφλωμένος" από το μίσος, ο Ιρανογερμανός δράστης σκότωσε εννέα αθώους ανθρώπους πριν τελικά αφαιρέσει και την δική του ζωή, χθες βράδυ στο Μόναχο. 

Ο Χουσεΐν Νταϊτσίκ ήταν παιδί μεταναστών από τη δυτική Θράκη και ειδικότερα από το χωριό Άρατος της Ροδόπης.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, μπήκε μπροστά στην αδελφή του και δέχτηκε ο ίδιος τις θανάσιμες σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός και η αδελφή του είχαν πάει στο εμπορικό κέντρο για να κάνουν τα τελευταία ψώνια τους, πριν έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές.


Ο Χουσείν Νταϊτσίκ ήταν ένα από τα εννέα θύματα, με την προσωπική του ιστορία να συγκινεί. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό azinlikca.net.
Χουσεΐν Νταϊτσίκ - Huseyin Dayicik - θύμα - Έλληνας - Μόναχο - επίθεση Χουσεΐν Νταϊτσίκ - Huseyin Dayicik - θύμα - Έλληνας - Μόναχο - επίθεση
Η τραγική όμως ιστορία του δεν σταματά εδώ, αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πατέρας του φέρεται να έπαθε καρδιακή προσβολή μόλις έμαθε την τραγική είδηση για τον χαμό του γιου του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Το υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε για τον Έλληνα νεκρό: "Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων. Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές".

Ο άτυχος 18χρονος κατάγονταν από το χωριό Άρατος της Ροδόπης και σύμφωνα με την ίδια πηγή είχε γεννηθεί το 1999 και ζούσε στο Μόναχο μαζί με τους γονείς και τα δύο αδέρφια του.

Η κηδεία του 18χρονου αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες στον τόπο καταγωγής του, τον Άρατο της Ροδόπης.

Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA