Ενημερωτική συνάντηση για το CLLD/LEADER στη Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Ενημερωτική συνάντηση για το CLLD/LEADER στη Χαλκίδα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου ενημερωτική εκδήλωση της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ με τους συλλόγους, τους συνεταιρισμούς και τους τοπικούς φορείς των Δημοτικών Ενοτήτων Ανθηδώνος, Αυλίδας, Ληλαντίων και Ν. Αρτάκης για τα βασικά σημεία και τις επιλέξιμες Δράσεις του τοπικού προγράμματος «CLLD/LEADER Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας», την περιοχή παρέμβασης και τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης...

Ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Γκάβαλης και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ έκαναν την αναλυτική παρουσίαση του Προγράμματος και διευκρίνισαν λεπτομέρειες απαντώντας σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Παράλληλα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση των προτάσεων για δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα και συλλογικών φορέων των συγκεκριμένων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας στο evialeader.blogspot.com, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@anevia.gr, είτε τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA