Εύβοια: Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Ερέτρια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Ερέτρια

Όπως σας ενημέρωσε χθες το πρωί, αποκλειστικά το EviaZoom.gr, (δείτε ΕΔΩ) το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (22-07-2016) στο 19ο χλμ Χαλκίδας - Λεπούρων στην Ερέτρια...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε, ένα φορτηγό που οδηγούσε 46χρονος Χαλκιδέος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσυκλέτα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε αλλοδαπός, πιθανόν, υπήκοος Πακιστάν (δεν είχαν εξακριβωθεί τα στοιχεία του) με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσυκλετιστή.

Το απόγευμα της Παρασκευής η αστυνομία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το τροχαίο, τονίζοντας, πως ο άτυχος άνδρας που σκοτώθηκε είναι ένας 44χρονος αλλοδαπός, ενώ παράλληλα διευκρινίζεται ότι ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Χθες (21-07-2016) λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην 19η χ/θ της εθνικής οδού Χαλκίδας – Λεπούρων (ευρύτερη περιοχή Ερέτριας Ευβοίας), δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 44χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου συνελήφθη.

Ενεργείται προανάκριση, από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σφοδρό τροχαίο με νεκρό μοτοσυκλετιστή στην Ερέτρια

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA