15χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό - Είχε προηγηθεί κινηματογραφική καταδίωξη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

15χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό - Είχε προηγηθεί κινηματογραφική καταδίωξη!

Σκηνές βγαλμένες από σκληρή αστυνομική ταινία διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στο Αίγιο, με ένα 15χρονο να μαχαιρώνει αστυνομικό στο στήθος...

Το περιστατικό σύμφωνα με το filodimos.gr, σημειώθηκε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στον παράδρομο της Σελινούντος πίσω από τη Ρήγα Φεραίου (κοντά στον κόμβο Κορίνθου).

Η περιπέτεια ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός επιχείρησε να σταματήσει δυο νεαρούς 15 ετών, που επέβαιναν σε δίκυκλο, αλλά εκείνοι δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις του και τράπηκαν σε φυγή.

Ο αστυνομικός τους καταδίωξε και σε κάποιο σημείο άνοιξε την πόρτα του περιπολικού για να ανακόψει την πορεία τους. 
 
Σύμφωνα πάντα με το filodimos.gr, οι νεαροί όχι απλώς δεν σταμάτησαν αλλά χτύπησαν την πόρτα με συνέπεια να τραυματίσουν τον αστυνομικό στο κεφάλι.

Παρότι τραυματίας ο αστυνομικός συνέχισε την καταδίωξη και όταν τους πλησίασε ο συνοδηγός του δικύκλου έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε τον αστυνομικό στοχεύοντας στην καρδιά με «ξεκάθαρη ανθρωποκτόνο πρόθεση», όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Εκεί ο αστυνομικός, αιμόφυρτος, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε σε ασφαλή κατεύθυνση, ώστε να εκφοβίσει τους νεαρούς που προσπάθησαν να διαφύγουν.

Τελικά, και με τη συνδρομή ενός πολίτη, συνελήφθη ο οδηγός του δικύκλου αλλά και ακολούθως οι γονείς του, μιας και είναι ανήλικος. Ο δεύτερος νεαρός διέφυγε και αναζητείται.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Αιγίου και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.
 
Πληροφορίες: Filodimos.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA