Αίγινα: Νέα εξέλιξη! Προφυλακίστηκε ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αίγινα: Νέα εξέλιξη! Προφυλακίστηκε ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που εμβόλισε το τουριστικό στην Αίγινα, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, σύμφωνα με την απόφαση του απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά - Ο ηλικιωμένος είχε τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμο αναμένοντας την απόφαση του Συμβουλίου.

Το Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία 2-1 υπέρ της προφυλάκισης. Διαφώνησε η εισηγήτρια εισαγγελέας που πρότεινε περιοριστικούς όρους.

«Αυτονόητη» χαρακτήρισε την απόφαση ο δικηγόρος της οικογένειας του 5χρονου κοριτσιού που σκοτώθηκε στο δυστύχημα, Αλέξης Κούγιας.«Το δικηγορικό μας γραφείο θα συνεργαστεί με την κα Ανακριτή, ώστε να αναδειχθούν τα γεγονότα όπως αληθινά συνέβησαν, και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι όσοι διέπραξαν παράνομες πράξεις, είτε κατά την διάρκεια του εγκλήματος, είτε μετά από αυτό» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο 77χρονος μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά από διαφωνία της ανακρίτριας και της εισαγγελέως αφού η πρώτη είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισής του ενώ η εισαγγελέας κατά.

Ο ηλικιωμένος είχε τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμο αναμένοντας την απόφαση του Συμβουλίου.
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA