Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο διήμερο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο διήμερο

Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο διήμερο
Κατά τη διάρκεια των ατυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο Νομό Εύβοιας το τελευταίο διήμερο (27 & 28-08-2016), συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και συγκεκριμένα:

- Δύο ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, κατηγορούμενοι ο ένας για απόπειρα κλοπής από οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και ο δεύτερος για απόπειρα κλοπής από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

- Δύο ημεδαποί (ένας στη Χαλκίδα και ένας στη Καστέλλα Ψαχνών), από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντίστοιχα και κατασχέθηκαν (7,52) και (2,7) γραμμάρια ηρωίνης.

- Δύο ημεδαποί (σε περιοχές της Χαλκίδας), από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντίστοιχα και κατασχέθηκαν (2,6) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

- Δυο αλλοδαποί και ειδικότερα ένας στη Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, ένας στη Καστέλλα Ψαχνών, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

- Δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και των Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

- Ημεδαπός στο Αυλωνάρι, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, επίσης για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

- Τέλος, αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA