Απόστολος Γκλέτσος εναντίον Κώστα Μπακογιάννη: «Είμαι σε αντιπαράθεση με την πολιτική του! Δεν είναι δυνατόν τα παιδιά να πεινάνε και εκείνος να δίνει 700.000 ευρώ για το μουσείο του πατέρα του» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Απόστολος Γκλέτσος εναντίον Κώστα Μπακογιάννη: «Είμαι σε αντιπαράθεση με την πολιτική του! Δεν είναι δυνατόν τα παιδιά να πεινάνε και εκείνος να δίνει 700.000 ευρώ για το μουσείο του πατέρα του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δήμο Βερύκιο - "Το ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της υποψηφιότητας για περιφέρεια σημαίνει ότι είμαι σε αντιπαράθεση με την πολιτική του Κώστα Μπακογιάννη."

Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις των παρουσιαστων για τον Κώστα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι είναι σε αντιπαράθεση με την πολιτική που εφαρμόζει ο Περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Σε ερώτηση του Δήμου Βερύκιου "αν ανοίξει πόλεμο με τον Κωστάκη τον Μπακογιάννη και θα βγει να πει γιατί κάνει μουσείο το σπίτι του πατέρα του με 650.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ" ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: " Ναι θα το πω! Δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ όταν για παράδειγμα, τα παιδιά στην Ανατολική Φθιώτιδα δεν έχουν λεωφορείο για να πάνε από τη Παλαιοκερασιά στον Αχινό και εμείς να δώσουμε 700.000 ευρώ γιαυτό. Πριν από 7 ή 17 χρόνια μπορεί να είναι. Και πολλά άλλα...Το ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της υποψηφιότητας για περιφέρεια σημαίνει ότι είμαι σε αντιπαράθεση με την πολιτική του κ.Μπακογιάννη." 

Και συνέχισε: "Στην μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη του μαχητή και του ανθρώπου που έδωσε την ζωή του για την δημοκρατία, βεβαίως θα μπορούσα να κάνω μια ολόκληρη ημερίδα, αλλά.... Δεν είναι καλό επικοινωνιακά στον κόσμο. Όταν ο άλλος δεν έχει να πάει το παιδί του στο σχολείο, δεν έχει να το ταϊσει και ακούει θα δώσουμε 700 χιλιάρικα σε ένα χωριό με 95-98 κατοίκους για να φτιάξουμε τι εκεί πέρα; Που θα πάνε τα 700 χιλιάρικα. Τι ακριβώς θα γίνει;..." τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA