Επιχειρηματίας καταγγέλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επιχειρηματίας καταγγέλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επιχειρηματίας Κώστας Μάντης, καταγγέλλει ότι δύο άνδρες - που στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι είναι αστυνομικοί - τον έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο, όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε επειδή έκλειναν την κυκλοφορία με το αυτοκίνητό τους - Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης (07-09-2016) μπροστά στα μάτια περαστικών, ο οποίοι μάλιστα, είναι πρόθυμοι να καταθέσουν στο δικαστήριο, όσα είδαν...

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο πλευρές έχουν αλληλομηνυθεί, ενώ οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τόσο τον επιχειρηματία όσο και τους δύο αστυνομικούς και έχει σχηματιστεί δικογραφία και για τους τρεις. Οι δύο αστυνομικοί ήταν εκτός υπηρεσίας και υπηρετουν στην Αθήνα. 

ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο επιχειρηματίας, το αυτοκίνητο των δύο ανδρών το οποίο έχει συμβατικές πινακίδες, "μπλόκαρε" την κυκλοφορία έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Καλούτσιανη Ιωαννίνων. Ήταν σταματημένο στη μέση του δρόμου χωρίς λόγω κατά τον ίδιο. Δεν είχε κίνηση δηλαδή ή κάποιο όχημα που να εμποδίζει το αυτοκίνητο των δύο ανδρών να προχωρήσει...

Τα αυτοκίνητα που ήταν από πίσω, άρχισαν να κορνάρουν και τελικά, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να βγει από το δικό του, για να ζητήσει από τους δύο άνδρες να "ανοίξουν" τελικά το δρόμο. Τότε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο επιχειρηματίας, οι δύο άνδρες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έτρεξε κόσμος να βοηθήσει ενώ εκεί πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο που... αναζητούσαν ανήκε στην ΕΛ.ΑΣ.!

Σύμφωνα με το epirusgate, οι δυο αστυνομικοί που κατηγορει ο επχιειρηματίας για ξυλοδαρμό, είναι αδέρφια 33 και 34 ετών και ο ένας εξ αυτών, υπηρετούσε στο παρελθόν στη φρουρά του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη και έχει βραβευθεί από την ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες: epirusgate

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA