Εύβοια: Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασαν στο youtube οι φίλοι του 36χρονου Γιώργου Γκάβαλη που σκοτώθηκε πρόσφατα με την μηχανή του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασαν στο youtube οι φίλοι του 36χρονου Γιώργου Γκάβαλη που σκοτώθηκε πρόσφατα με την μηχανή του!

Οι φίλοι του 36χρονου Γιώργου Γκάβαλη αποφάσισαν να πουν με το δικό τους τρόπο το «αντίο» στον άτυχο νέο που έχασε την ζωή του σε εφιαλτικό τροχαίο με την μηχανή του (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (04-09-2016) στην οδό Ληλαντίων, στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων "ΑΦΟΙ Οικονόμου"...

Ο 36χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής όταν προσπάθησε να αποφύγει μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο ΙΧ που βρέθηκε ξαφνικά στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η μηχανή να ανατραπεί και ο οδηγός της να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο youtube την Πέμπτη (08-09-2016) με τίτλο «Καλο ταξιδι Γιωργακη..» έχουν συμπεριληφθεί φωτογραφίες του από το παρελθόν με την μηχανή του, αλλά και με φίλους του που παραμένουν συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση. «Καλό ταξίδι Γιωργάκη, καλή αντάμωση», καταλήγει το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA