ΙΕΚ PRAXIS στη Χαλκίδα: Αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία με τη REDKEN, την ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στην Αμερική! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

ΙΕΚ PRAXIS στη Χαλκίδα: Αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία με τη REDKEN, την ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στην Αμερική!

Μια μοναδική Εκπαιδευτική Συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στο ΙΕΚ PRAXIS και στην REDKEN, στον τομέα της Κομμωτικής...

Το πιο ποιοτικό ΙΕΚ Κομμωτικής συνεργάζεται αποκλειστικά με την πιο δυναμική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων, σε μια εκπαιδευτική συνεργασία που θα αλλάξει τον χάρτη της εκπαίδευσης στο hairstyling.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα είναι οι μοναδικοί που θα έχουν πρόσβαση στις παρακάτω εξαιρετικές παροχές της REDKEN:

Συμμετοχή των τριών σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS με τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις,στο Backstage τουMegaEvent της REDKENπου διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αθήνα.

 

Οι σπουδαστές που θα συμμετάσχουν, πέρα από την συγκομιδή μοναδικών εμπειριών και παραστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται με τους RedkenArtists και τα μοντέλα του SHOW.
 

ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια SalonEmotion / BusinessDevelopment: πρόκειται για μοναδικά επιχειρηματικά σεμινάρια που θα μυήσουν τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS στον μαγικό αλλά και πολύ απαιτητικό κόσμο του Management Χώρων Κομμωτικής.
 

ΔΩΡΕΑΝ παρουσιάσεις (“guestappearances”) των hairartists που είναι μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας RedkenGreece.
 

Πρόσβαση των σπουδαστών στα δεκάδες ποιοτικά και 

Πιστοποιημένα Κομμωτήρια του δικτύου της REDKEN, για 

Πρακτική άσκηση και Προώθηση στην Απασχόληση.
 

ΔΩΡΟ προϊόντα Redken αξίας 500€ στον #1 σπουδαστή ή σπουδάστρια Κομμωτικής, στο τέλος κάθε διδακτικού έτους. Είναι η επιβράβευση της Redken για την προσπάθεια και τις εκπαιδευτικές επιδόσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS.
 

Αποκλειστική χρήση στα εργαστήρια κομμωτικής και εξάσκηση των σπουδαστών με τα αξεπέραστης επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα κομμωτικής της Redken. 

Οι σπουδαστές έρχονται σε επαφή και εξοικειώνονται από το πρώτο κι όλας έτος με προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας, τα οποία δεν θα τα βρουν σε καμία άλλη σχολή. Αποκτούν έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα ως αυριανοί επαγγελματίες.
 

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα λαμβάνουν κατ’ αποκλειστικότητα- δύο φορές τον χρόνο, πολύ πριν αυτές διοχετευτούν στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του εξωτερικού, τις ΤΑΣΕΙΣ του GUIDO (Παγκόσμιoς 
Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Redken). 

Ο Guido, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου τα τελευταία 7 χρόνια.
 

Το υλικό αυτό θα χρησιμοποιείται και θα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, ενώ θα διοργανώνονται διαγωνισμοί αναπαραγωγής των looksμε δώρα για τον σπουδαστή / σπουδάστρια που θα επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα.
 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του τομέα Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS είναι πλέον ο καταξιωμένος κομμωτής και InternationalRedkenArtist κος Δημήτρης Μάγγος.
 

Η REDKEΝ είναι η Νο 1 αμερικανική επαγγελματική μάρκα κομμωτικής, η οποία ουσιαστικά χαράζει την μόδα για τα μαλλιά.

Οι επαγγελματίες κομμωτές που ανήκουν στην «φυλή» της REDKEN, είναι άνθρωποι εναλλακτικοί, εμπνέονται από την Νέα Υόρκη και γενικά τους αρέσει να πειραματίζονται με το διαφορετικό και το καινοτόμο.

Η REDKEN είναι η μόνη μάρκα στην Ελλάδα που πραγματικά και ουσιαστικά έχει στο επίκεντρό της και στέκεται δίπλα στον σπουδαστή και στην σπουδάστρια κομμωτικής του σήμερα και στους επαγγελματίες hairstylists του αύριο.

IEK PRAXIS
 
ΑΘΗΝΑ: ΣΑΡΙΠΟΛΟΥ 5
(δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο) ΤΚ 10682
210-8825206, 210-8230090

ΧΑΛΚΙΔΑ (Κτίριο 1): ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΪΝΑ 95
(δίπλα στην Νομαρχία) ΤΚ 341 32
22210-74005, 22210-61607

ΧΑΛΚΙΔΑ (Κτίριο 2): ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ 123 & ΙΠΠΟΚΛΕΟΥΣ
(φανάρια ΔΑΡΙΓΚ) ΤΚ 341 32
22210-77277, 22210-75513

Site: http://www.iekpraxis.gr/
Email: info@iekpraxis.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA