Νοσοκομείο Χαλκίδας: Σκληρή ανακοίνωση του Συριζαίου Γιάννη Τήνιου για την καρατόμηση του: «Κάποιοι παράγοντες ή παραγοντίσκοι του τοπικού κυβερνητικού κόμματος...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Σκληρή ανακοίνωση του Συριζαίου Γιάννη Τήνιου για την καρατόμηση του: «Κάποιοι παράγοντες ή παραγοντίσκοι του τοπικού κυβερνητικού κόμματος...»

Δείτε την σκληρή απαντητική ανακοίνωση του Γιάννη Τήνιου για την αιφνίδια καρατόμηση του (δείτε ΕΔΩ) από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Χαλκίδας...

Σημειώνεται ότι ο Γ.Τήνιος είχε οριστεί, τον Φεβρουάριο του 2016,ως τακτικό μέλος στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας με άσκηση αρμοδιοτήτων και στα Νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Αίσωπο.

Δείτε τι απαντά ο Γιάννης Τήνιος μέσω της ακόλουθης επιστολής που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚ..ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κάποιοι παράγοντες η παραγοντίσκοι, του τοπικού κυβερνητικού κόμματος, δεν αντέχουν ούτε ανέχονται ακόμα και την καλοπροαίρετη κριτική που κάνει και που οφείλει να κάνει κάποιος, είτε είναι ενεργός δημοκράτης πολίτης ,είτε φίλος, πρώην η και νυν μέλος του κόμματος, για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική στους χαλεπούς καιρούς της λιτότητας και των μνημονίων που ζεί σήμερα ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία και που μοναδικό και ανιδιοτελή σκοπό του έχει την συμμετοχική του προσπάθεια για την βελτίωση στην χάραξη των πολιτικών που ασκούνται είτε πρόκειται να ασκηθούν.

Επειδή κατ’αυτούς ξεπερνιούνται τα εσκαμμένα γιατί κινδυνεύουν οι ιδιοτελείς στόχοι που καθημερινά οικοδομούν, αποδομούν η καρατομούν τους ανθρώπους που τους αντιστέκονται πολιτικά η τους ασκούν κριτική για την στάση τους, για να μην τους είναι εμπόδιο στις μελλοντικές τους επιδιώξεις…!

Ο σεχταρισμός και ο οπορτουνισμός σε όλο τους το μεγαλείο! Μακριά από τις καταστατικές αρχές και τις αξίες της σύγχρονης σκεπτόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς που αναζητεί νέους δρόμους και που διεκδικεί να παίξει έναν άλλο διαφορετικό ρόλο στην διαμόρφωση μιας άλλης κοινωνίας ,μιας κοινωνίας δικαίου, ισονομίας, συμμετοχικών διαδικασιών και ελεύθερης προοδευτικής σκέψης.

Τέτοιες πολιτικές πρακτικές και νοοτροπίες ,θεωρητικά ασύμβατες με την σύγχρονη μαρξιστική διαλεκτική σκέψη και δράση, είναι πλέον καταδικασμένες από την ίδια την ιστορία! Δυστυχώς όμως φαίνεται πως ακόμα υπάρχουν θύλακες δογματισμού, κομματικού πατριωτισμού παλαιοκομμουνιστικής κοπής ,που αναδύονται ξανά σήμερα με την ευκαιρία που η αριστερά κυβερνά και που αν τελικά επικρατήσουν (το απεύχομαι αλλά και το φοβάμαι) ,για άλλη μια φορά η αριστερά θα ηττηθεί- προς μεγάλη χαρά βέβαια των αντιπάλων της- και θα οδηγηθούν χιλιάδες ανιδιοτελείς αγωνιστές στην περιθωριοποίηση τους με λάφυρο συναισθήματα πικρίας και απογοήτευσης!

Κατά τ’αλλα παραμένω παρόν και ενεργός στους κοινωνικούς αγώνες και στα κοινά της πόλη μου, προσπαθώντας πάντα με την συμμετοχή μου να βάζω το λιθαράκι μου σε μια κοινή προσπάθεια με τους συμπολίτες μου για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας.

  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA