Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης

Τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) αποτελούν μονάδες εκπαίδευσης που διοργανώνουν δωρεάν μαθήματα για ενήλικες, τα οποία υλοποιούνται ύστερα από πρόταση των αιτούντων δήμων και την έγκριση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ...

Στα νησιά του νοτίου Αιγαίου τα μαθήματα γίνονται εξ’αποστάσεως, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-class.e-kdvm.gr. Μεταξύ των μαθημάτων που προσφέρονται, περιλαμβάνονται και μαθήματα φωτογραφίας 30 ωρών (περισσότερες πληροφορίες: www.e-kdvm.gr).

Μέσα στο 2016, τα e-ΚΔΒΜ Αστυπάλαιας και Λειψών διοργάνωσαν εξ’αποστάσεως μαθήματα φωτογραφίας, με εκπαιδευτή τον Παύλο Σατόγλου (www.pavlos.satoglou.gr) και εκπαιδευόμενους από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Αθήνα, Αστυπάλαια, Ιωάννινα, Κίμωλο, Κύμη, Λειψούς, Πρέβεζα, Ρόδο, Φολέγανδρο κ.α.) στο τέλος των οποίων, ο κάθε εκπαιδευόμενος είχε δημιουργήσει μία ενότητα φωτογραφιών (σχετικά e-λευκώματα υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.satoglou.gr/kdvm).

Μέρος αυτών των ενοτήτων θα παρουσιαστεί στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 10 έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης, στην Κύμη Ευβοίας.

Εγκαίνια:
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στις 9.15 μ.μ.

Ώρες λειτουργίας:
10.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη)

Έργα τους παρουσιάζουν οι:
Π. Βλάχου, Κ. Γκούμας, Ι. Μαριάκη, Β. Μίχος, Σ. Μπαφαλούκας, Δ. Νικολιά, Α. Παπαβλασόπουλος, Λ. Παππάς, Β. Πηλιχού, Ε. Φασουλάς, Γ. Φωτάκης.

Επιμέλεια έκθεσης:
Π. Σατόγλου

Οργάνωση έκθεσης:
Δ. Νικολιά και Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κύμης

Περισσότερες πληροφορίες:
2222022011, (Λαογραφικό Μουσείο Κύμης),
6944806958, diminikol2@gmail.com (Δήμητρα Νικολιά)
6973659100, pavlosdsatoglou@gmail.com (Παύλος Σατόγλου)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA