Οριστικά ελεύθερος ο Στέφανος Χίος - Δεν έγινε η δίκη μετά από ένσταση του δικηγόρου του - Η υπόθεση θα επανεξεταστεί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Οριστικά ελεύθερος ο Στέφανος Χίος - Δεν έγινε η δίκη μετά από ένσταση του δικηγόρου του - Η υπόθεση θα επανεξεταστεί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος που είχε αφεθεί ελεύθερος από χθες, παραπέμφθηκε σήμερα για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», τη Δευτέρα... 

Ο δικηγόρος του δημοσιογράφου, Παύλος Σαράκης, ωστόσο, κατέθεσε ένσταση για αναρμοδιότητα του δικαστηρίου στη συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι το οποίο έγινε δεκτό.

Ετσι η υπόθεση παραπέμπεται να εξεταστεί εκ νέου στην εισαγγελία για τα περαιτέρω. Να σημειωθεί ότι το ζεύγος Σπίρτζη δεν παρέστη στο δικαστήριο σήμερα, καθώς εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Χίος έγραψε τα ακόλουθα στην ιστοσελίδα που διατηρεί:

"Η μη εκδίκαση της υπόθεσης άφησε σύξυλους τους συνηγόρους του ζεύγους Σπίρτζη. Η πλευρά Σπίρτζη δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως αλλά δια μέσω των συνηγόρων τους, που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος έχει υποβάλει εναντίον τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.

Είναι μία καθαρή νίκη του Στέφανου Χίου και της νομικής ομάδας της εφημερίδος απέναντι στην μεθοδευμένη στόχευση του δημοσιογράφου από την κυβέρνηση."

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA