Συνελήφθη 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του Κορυδαλλού - Εκβίαζε την πρώην του με γυμνές φωτογραφίες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Συνελήφθη 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του Κορυδαλλού - Εκβίαζε την πρώην του με γυμνές φωτογραφίες!

Ροζ εκβιασμός από 38χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού - Ο 38χρονος, μετά τον χωρισμό από την 32χρονη φίλη του άρχισε να την εκβιάζει και να την απειλεί...

Όπως κατήγγειλε η 32χρονη, της έστελνε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές, τις οποίες είχε αποσπάσει από το κινητό της. Είχε, όμως, δημιουργήσει και ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία «ανέβαζε» φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές το διάστημα που ήταν ζευγάρι. Ο 38χρονος δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Άρχισε να αποστέλλει τις φωτογραφίες τόσο σε συγγενικά πρόσωπα της κοπέλας όσο και σε φίλους της. Αποδέκτης φωτογραφίας έγινε και καθηγητής από το ΙΕΚ όπου είχε σπουδάσει η 32χρονη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του bloko.gr, η 32χρονη πρώην δημοτική υπάλληλος, που άρχισε να λαμβάνει ερωτικά μηνύματα από αποδέκτες των φωτογραφιών, κατήγγειλε, την Παρασκευή, τα γεγονότα, στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και το Σάββατο άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 38χρονο στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και αντίσταση. Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA