Χαλκίδα: Δείτε γιατί θα κλείσει για 15 λεπτά η Υψηλή Γέφυρα το μεσημέρι της Πέμπτης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χαλκίδα: Δείτε γιατί θα κλείσει για 15 λεπτά η Υψηλή Γέφυρα το μεσημέρι της Πέμπτης

Κλειστή για ένα τέταρτο θα παραμείνει το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου η Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας στα πλαίσια «Hello football friend-HHF» που θα διεξαχθεί και στην πόλη της Χαλκίδας...

Με τέσσερις εκδηλώσεις υπό τον κεντρικό τίτλο «Hello football friend-HHF»  θα γιορτάσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε ισάριθμες πόλεις της Ελλάδας την εβδομάδα Grassroots της UEFA από τις 11 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι εκδηλώσεις, στις οποίες θα πάρουν μέρος περισσότερα από 300 κορίτσια και αγόρια ηλικίας 8-15 ετών, θα πραγματοποιηθούν σε Καβάλα, Κομοτηνή, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη, με την πολύτιμη συμβολή του εκπαιδευτή της Ομοσπονδίας, Άγγελου Κυρανούδη και του ομοσπονδιακού προπονητή Γυναικών, Αντώνη Πριόνα.

Η ΕΠΣ Ευβοίας αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, θα διοργανώσει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 14:30-15:30 τουρνουά κοριτσιών στη Χαλκίδα (νέα γέφυρα/ άγαλμα Παπανικολάου) με τη συμμετοχή 40-50 κοριτσιών από ομάδες της Εύβοιας για να προβάλλει το γυναικείο ποδόσφαιρό και να προσελκύσει κορίτσια σε αυτό. Μάλιστα θα διακοπέι η κυκλοφορία στη γέφυρα για 15’ (ανάμεσα 15:00-15:30) για να διεξαχθεί ένας αγώνας σε αυτή.

Η καλύτερη παρουσία θα βραβευτεί από εκπρόσωπο της UEFA που θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA