Αθώος ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος για την κατηγορία της απιστίας σε βάρος του ΙΚΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αθώος ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος για την κατηγορία της απιστίας σε βάρος του ΙΚΑ

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του Ιδρύματος...

Η κατηγορία σε βάρος του πρώην Διοικητή του ΙΚΑ αφορούσε στην άρση της κατάσχεσης τραπεζικών λογαριασμών αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Βέροια, παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένη εταιρίας είχε οφειλές έναντι του Ιδρύματος.

Κατόπιν της ακροαματικής διαδικασίας που έλαβε χώρα σήμερα, μετά και την απαλλακτική πρόταση του κ.Εισαγγελέως της έδρας, το Δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση του Ρ. Σπυρόπουλου, κρίνοντας ότι το αποδιδόμενο αδίκημα δεν στοιχειοθετείται αντικειμενικά, καθόσον κατά την κρίση του δικαστηρίου ο Διοικητής του ΙΚΑ έχει το δικαίωμα να άρει την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της οφειλέτιδας εταιρίας, προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί των εργαζομένων και να πληρωθούν οφειλές προς τους προμηθευτές, ώστε με αυτόν τον τρόπο να εξακολουθήσει η λειτουργία της επιχείρησης και να αποτραπεί η απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA